reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny bo studiuje tego ramziego i już się pogubiłam- obraz usg dopochwowe jest odwrócony czy jest rzeczywisty? A przez brzuch? Bo nigdzie nie moge tego znslezc ;-)

Biedronka dopochwowo to odwrócony a przez brzuch rzeczywisty [emoji6]
Chociaż dziwi mnie ze robią przez brzuch w 6-7 tc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A No lepiej po tych tebletkach ale nie powiem czuje się słaba i bez życia. Jeść mi się nie chce a muszę bo inaczej żołądek mnie boli. Wizytę mam w poniedziałek 18 września. To będzie jakoś 9 tc.

Imama zdrówka Ci życzę i współczuję złego samopoczucia, ale to znak że ciąża się dobrze rozwija. Powodzenia na wizycie:)
Ana a Ty kiedy masz wizytę? Może już się dowiemy kogo nosisz pod sercem?
Marzycielka trzymam mocno kciuki:)

Monia dziękuje. A Ty jak tam? Uda się spotkac z mężem w tym cyklu czy musisz czekac

Monia z tego co pamietam ana. ma wizyte 09.09. czyli za dwa dni:) tez jestem ciekawa czy dzidzia ana.anpokaze pokaze czy jest dziewczynka czy chlopcem
Imama a te leki z wit. B nadal Ci pomagaja na wymioty?Bedziemy mialy wizyte w tym samym dniu tj. 18.09;) Imama mam zdjecie maluszka z 6t1d czy myslisz ze mozna powrozyc z niego jaka plec metoda Ramziego.Jesli tak moze wstawie i sprobujesz ocenic, jesli jestes na silach:)

reklama
Do góry