reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No teraz Imama mnie troche nastraszylas z ta abstynencja :szok: ale nie mialam jak wczesniej z mezem dzialac bo chodzil na nocki do pracy a w dzien dzieci. i tak ze udalo nam sie teraz tak zadzialac to sukces :-D

reklama
Ja mam syna z codziennego wspolzycia przez caly cykl. Nie planowalam wtedy plci, bralam tylko inofolic ale tylko 1 cykl bo w tym cyklu sie udalo.

Dokładnie Maziajka wydaje mi się ze u każdego co innego pomogło a może nic. Jakby nie było to 50% szans zawsze mamy nie robiąc nic. I im więcej analizuje tym więcej przypadku w tym mi się wydaje. Marzycielka ja uważam ze nawet jak nie ma się sexu z mężem to on sobie sam dopomoże [emoji6] i nie mamy pewności czy to była abstynecja. Rozmawiam z wieloma znajomymi i każdy powie ze super długo bez sexu nie wytrzyma. Natura myśle ze tez wie co robi i jak się "nazbiera" to musi popuścić ze tak brzydko napisze. Z drugiej str uszkodzony plemnik nie powinien dotrzeć do komórki powinien być wyeliminowany i wyprzeda go inne zdrowe. Ale wiem ze na GD nie zalecają pow 35 rz abstynencji więcej niż 7 dni. Moje znajome ostatnio stosowały codzienny sex na córkę i maja synów.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A jak tak właśnie wasi partnerzy? Godzą się na takie planowanie i kombinowanie czy o niczym nie wiedza? Mój mąż o dziwo na wszystko się zgadzał [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam tez synka z odstępu i teraz tez podobno synek ma byc ze współżycia raz w owulacje lub zaraz po Wiec to faktycznie różnie bywa ;) mój powiedział ze do 3 razy sztuka i zrobi wszystko co będę mu kazać aby udała się 3 córcia :D

reklama
Do góry