reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka to chyba właśnie ten żel o którym ci pisałam. Moja znajoma stosowała i podobno podnosi pH i właśnie plemniczki dłużej wytrzymają. Napewno bym spróbowała.
Dziękuję zakupię napewno jeśli ma pomóc przetrwać plemnikom to jak najbardziej będę stosować może się uda.
@leeleeth szybkiego rozwiązania
@Gosica też mam dwóch chłopaków ale teraz tym bardziej że ciężko trafić żeby był mąż w owu to będę walczyć chociaż o przetrwanie rycerzykow :happy2: bo tak jak wspomniałam ja mam bez przerwy śluz kremowy tylko delikatne pasma w nim są rozciagliwe w owu nie mam śluzu typowego tkz kurzego jajka, więc zaczęłam z wiesiołkiem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kitqa mi na katar pomaga "parowka" z miety pod recznikiem lub inhalacje z soli fizjologicznej, przynajmiej przy gestym katarze, jak karmilam synka to na katar tez stosowalam spray do nosa dla dzieci bo nie zasne z katarem, duzo zdrowka, kuruj sie!!
andzelisia no to krolowa bedzie nadal jedna:) chociaz wszystko moze sie wydarzyc jeszcze, najwazniejsze zeby dzidzka byla zdrowa, napisz jak synek sie spisal na badaniu:)

Andzelisia gratulacje, synuś bardzo chciał być z Tobą. Ty masz chyba starszych synów. Ja mam roczniaka i naprawdę teraz przypomniałam sobie jakie to cudowne mieć małego tulaska [emoji7]sama zobaczysz i sobie przypomnisz jak już będzie z Tobą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia gratulacje, synuś bardzo chciał być z Tobą. Ty masz chyba starszych synów. Ja mam roczniaka i naprawdę teraz przypomniałam sobie jakie to cudowne mieć małego tulaska [emoji7]sama zobaczysz i sobie przypomnisz jak już będzie z Tobą.

Ja mialam przeczucie na chlopczyka.Gin powiedziala ze pozoztaje sie modlić zeby odpadlo to co jest miedzy nogami he he :-) narazie wszystko w porzadku .dzidziulek slodki :-)

Andzelisia gratulacje :* na pewno będzie to Wasze oczko w głowie ;) a widziałaś na usg siusiaczka? Teraz jesteś w 15tyg tak? Ja bym się jeszcze nie nastawiała na 100% na chłopczyka bo jednak te pomyłki to nawet w 16-17 tyg się zdarzają jak dziewczynki maja opuchnięte wargi albo często tez pępowina plącze się między nogami

Imama, ja miałam jeden stosunek przed ciąża z drugim synem, potem jump&dump praktycznie po 2-3 min i podsyłam się płynem do higieny intymnej o obniżonym pH.-cos OK.4. Wiec byłam w tych 25%;)
My zadziałamy chyba dzisiaj koło północy, właśnie boli mnie podbrzusze wiec prawdopodobnie ov. Zastanawiam się czynie będzie za wcześnie. Na pewno tez zastosuje jump&dump a potem sylk. Wiem ze jest duża szansa ze wszystko wybije ale ostatnio z stnemjak zaszłam udowodniło ze mąż ma mocne plemniki wiec chwytam się skrajnych metod.
Kruszynka123, rzeczywiście masz utrudnione zadanie. Będziesz ten działała na o+12?
Andzelisia, gratulacje synka! Rozumiem, ze zdrowy? Który masz tc? Dlaczego prawdopodobnie?

15 tydzien tak mi powiedziala prawdopodobnie.ja sie nie znam nic tam nie widzialam.ale w poprzedniej ciazy juz w 13 tyg stwierdzila synka i sie nie pomylila.

reklama
Andzelisia,a suplementowaliscie się wcześniej, ile dni przed ov działaliście?

Do góry