reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka to chyba właśnie ten żel o którym ci pisałam. Moja znajoma stosowała i podobno podnosi pH i właśnie plemniczki dłużej wytrzymają. Napewno bym spróbowała.
Dziękuję zakupię napewno jeśli ma pomóc przetrwać plemnikom to jak najbardziej będę stosować może się uda.
@leeleeth szybkiego rozwiązania
@Gosica też mam dwóch chłopaków ale teraz tym bardziej że ciężko trafić żeby był mąż w owu to będę walczyć chociaż o przetrwanie rycerzykow :happy2: bo tak jak wspomniałam ja mam bez przerwy śluz kremowy tylko delikatne pasma w nim są rozciagliwe w owu nie mam śluzu typowego tkz kurzego jajka, więc zaczęłam z wiesiołkiem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kitqa mi na katar pomaga "parowka" z miety pod recznikiem lub inhalacje z soli fizjologicznej, przynajmiej przy gestym katarze, jak karmilam synka to na katar tez stosowalam spray do nosa dla dzieci bo nie zasne z katarem, duzo zdrowka, kuruj sie!!
andzelisia no to krolowa bedzie nadal jedna:) chociaz wszystko moze sie wydarzyc jeszcze, najwazniejsze zeby dzidzka byla zdrowa, napisz jak synek sie spisal na badaniu:)

Andzelisia gratulacje, synuś bardzo chciał być z Tobą. Ty masz chyba starszych synów. Ja mam roczniaka i naprawdę teraz przypomniałam sobie jakie to cudowne mieć małego tulaska [emoji7]sama zobaczysz i sobie przypomnisz jak już będzie z Tobą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia gratulacje, synuś bardzo chciał być z Tobą. Ty masz chyba starszych synów. Ja mam roczniaka i naprawdę teraz przypomniałam sobie jakie to cudowne mieć małego tulaska [emoji7]sama zobaczysz i sobie przypomnisz jak już będzie z Tobą.

Ja mialam przeczucie na chlopczyka.Gin powiedziala ze pozoztaje sie modlić zeby odpadlo to co jest miedzy nogami he he :-) narazie wszystko w porzadku .dzidziulek slodki :-)

Andzelisia gratulacje :* na pewno będzie to Wasze oczko w głowie ;) a widziałaś na usg siusiaczka? Teraz jesteś w 15tyg tak? Ja bym się jeszcze nie nastawiała na 100% na chłopczyka bo jednak te pomyłki to nawet w 16-17 tyg się zdarzają jak dziewczynki maja opuchnięte wargi albo często tez pępowina plącze się między nogami

Imama, ja miałam jeden stosunek przed ciąża z drugim synem, potem jump&dump praktycznie po 2-3 min i podsyłam się płynem do higieny intymnej o obniżonym pH.-cos OK.4. Wiec byłam w tych 25%;)
My zadziałamy chyba dzisiaj koło północy, właśnie boli mnie podbrzusze wiec prawdopodobnie ov. Zastanawiam się czynie będzie za wcześnie. Na pewno tez zastosuje jump&dump a potem sylk. Wiem ze jest duża szansa ze wszystko wybije ale ostatnio z stnemjak zaszłam udowodniło ze mąż ma mocne plemniki wiec chwytam się skrajnych metod.
Kruszynka123, rzeczywiście masz utrudnione zadanie. Będziesz ten działała na o+12?
Andzelisia, gratulacje synka! Rozumiem, ze zdrowy? Który masz tc? Dlaczego prawdopodobnie?

15 tydzien tak mi powiedziala prawdopodobnie.ja sie nie znam nic tam nie widzialam.ale w poprzedniej ciazy juz w 13 tyg stwierdzila synka i sie nie pomylila.

reklama
Andzelisia,a suplementowaliscie się wcześniej, ile dni przed ov działaliście?

Do góry