Imama
Fanka BB :)
Gosica ja mam dwóch synów z jednego stosunku i z pierwszym odrazu j&d a z drugim leżałam długo bo to było 4-5 dni przed owu wiec chciałam żeby coś przetrwało. Znam dużo par co z jednego maja synów. Ale zauważ ze te statystyki to jednak u dziewczyn co robią diety itd także nie tylko jeden czynnik.
Ja teraz po 2 min j&d i rephresh 3 dni przed owu i w owu rano. Staranka dzień przed owu wieczorem, rephresh na drugi dzień rano. Wiec da się [emoji6] ja bardziej wolałam te aplikatory bo sylku nigdy nie wiedziałam ile dać.
Andzelisia lepiej nastawić się na synusia [emoji6] ja przeżywałam poprzednio a szkoda tego czasu lepiej ciesz się ciąża i synusiem.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja teraz po 2 min j&d i rephresh 3 dni przed owu i w owu rano. Staranka dzień przed owu wieczorem, rephresh na drugi dzień rano. Wiec da się [emoji6] ja bardziej wolałam te aplikatory bo sylku nigdy nie wiedziałam ile dać.
Andzelisia lepiej nastawić się na synusia [emoji6] ja przeżywałam poprzednio a szkoda tego czasu lepiej ciesz się ciąża i synusiem.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom