reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A czy ktoras z was miala w czasie ciazy po stosunku krew przy podcieraniu?? Bo ja za kazdym razem mam nie jest to duza ilosc i wystepuje zaraz po.Musze jutro pogadac o tym z moja gin.Wogole w tej ciazy jakies suchoty tam mam i to pewnie z jakiegos obtarcia .Sorki ze tak dosadnie :-)

Patrycja dziękuje. A ile jesteś dpo? Ma prawo jeszcze nie wyjsc test, mi jeden nie wyszedł w 9dpo dopiero innej marki cień cienia. Kciuki żeby się udało.
Ana tak to jest. Wyczekujemy tego a jak przyjdzie to narzekamy [emoji6] coś mnie już wczoraj muliło. Nie powiem czuje ze jestem w ciąży i lekkie mdłości ale może nie mam czasu o tym myśleć jak dwójka dzieci w domu. Ja pod koniec tamtej ciąży wstać z sofy nie potrafiłam- kręgosłup to ciężka sprawa byłam u kręglarza bo z bólu nie wytrzymywałam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia ja tez mam suchote i często boli mnie po stosunku ale krwi nie miałam nigdy, lepiej porozmawiaj ze swoją ginka może jakiś nawilżacz poleci. O której wizyta? Jak 15 tydzień to powinno być widać jaka plec ;) koniecznie daj znać po. Mnie tez męczyły mdłości najczęściej wieczorami jeszcze w 15-16 tyg zaraz ustąpią ;) co do ruchów to ja dziś zaczęłam 19 tydzień a ruchów nadal nie czuje...

Witam po małej przerwie. Przez brak czasu nie miałam nawet kiedy się odezwać.
Pozdrawiam staraczki i ciężarówki [emoji12]trzymam kciuki za wizyty i pozytywne testy.
Ja czekam na owulke. Jakoś trudno mi w tym cyklu wyłapać. Test ov wczoraj pokazał mi słaba kreskę,śluz jakoś biały. Mam nadzieje, ze ov przede mną -dzisiaj 16 dc.
W piątek robiłam badania i jeśli chodzi o mnie to Potas, Wapń, Magnez mam dokładnie w środku normy! Testosteron również środek normy!
Z kolei mężowi badałam testosteron po OK. 3 mies łykania korzenia Lukrecji i ma poziom w 3/4 skali. Tzn 2 lata temu miał poziom dosłownie w górnej granicy a teraz ten poziom jest o 20% niższy od poprzedniego.

Imama, widzisz na pewno suplementacja zbija ten testosteron liczyłam ze będzie jeszcze niżej ;) ale człowiekowi zawsze mało ;) Pamietam, ze Twój mąż brał korzeń Lukrecji dłużej, przypomnisz ile mies?

San.zak witaj i nie przejmuj się. Ja właśnie wybaczyłam ze chyba przegapilam owulke. Byliśmy w trakcie osy.5 dni poza domem i nie miałam jak w pełni siebie poobserwować. Dodatkowo zmiana klimatu itp zrobiła dwie :( cóż, chyba będę czekała na kolejny cykl ;(

reklama
Do góry