reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A czy ktoras z was miala w czasie ciazy po stosunku krew przy podcieraniu?? Bo ja za kazdym razem mam nie jest to duza ilosc i wystepuje zaraz po.Musze jutro pogadac o tym z moja gin.Wogole w tej ciazy jakies suchoty tam mam i to pewnie z jakiegos obtarcia .Sorki ze tak dosadnie :-)

Patrycja dziękuje. A ile jesteś dpo? Ma prawo jeszcze nie wyjsc test, mi jeden nie wyszedł w 9dpo dopiero innej marki cień cienia. Kciuki żeby się udało.
Ana tak to jest. Wyczekujemy tego a jak przyjdzie to narzekamy [emoji6] coś mnie już wczoraj muliło. Nie powiem czuje ze jestem w ciąży i lekkie mdłości ale może nie mam czasu o tym myśleć jak dwójka dzieci w domu. Ja pod koniec tamtej ciąży wstać z sofy nie potrafiłam- kręgosłup to ciężka sprawa byłam u kręglarza bo z bólu nie wytrzymywałam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia ja tez mam suchote i często boli mnie po stosunku ale krwi nie miałam nigdy, lepiej porozmawiaj ze swoją ginka może jakiś nawilżacz poleci. O której wizyta? Jak 15 tydzień to powinno być widać jaka plec ;) koniecznie daj znać po. Mnie tez męczyły mdłości najczęściej wieczorami jeszcze w 15-16 tyg zaraz ustąpią ;) co do ruchów to ja dziś zaczęłam 19 tydzień a ruchów nadal nie czuje...

Witam po małej przerwie. Przez brak czasu nie miałam nawet kiedy się odezwać.
Pozdrawiam staraczki i ciężarówki [emoji12]trzymam kciuki za wizyty i pozytywne testy.
Ja czekam na owulke. Jakoś trudno mi w tym cyklu wyłapać. Test ov wczoraj pokazał mi słaba kreskę,śluz jakoś biały. Mam nadzieje, ze ov przede mną -dzisiaj 16 dc.
W piątek robiłam badania i jeśli chodzi o mnie to Potas, Wapń, Magnez mam dokładnie w środku normy! Testosteron również środek normy!
Z kolei mężowi badałam testosteron po OK. 3 mies łykania korzenia Lukrecji i ma poziom w 3/4 skali. Tzn 2 lata temu miał poziom dosłownie w górnej granicy a teraz ten poziom jest o 20% niższy od poprzedniego.

Imama, widzisz na pewno suplementacja zbija ten testosteron liczyłam ze będzie jeszcze niżej ;) ale człowiekowi zawsze mało ;) Pamietam, ze Twój mąż brał korzeń Lukrecji dłużej, przypomnisz ile mies?

San.zak witaj i nie przejmuj się. Ja właśnie wybaczyłam ze chyba przegapilam owulke. Byliśmy w trakcie osy.5 dni poza domem i nie miałam jak w pełni siebie poobserwować. Dodatkowo zmiana klimatu itp zrobiła dwie :( cóż, chyba będę czekała na kolejny cykl ;(

reklama
Do góry