B
bibiU
Gość
Dziewczyny jaką te aplikacje polecacie do wyznaczania owulacjii??? Bardziej pod kątem temperatury bo śluz to faktycznie po diecie i suplementach się mi zmienił. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Imama w sumie u mnie też na początku tylko bóle tak jak u Ciebie w krzyżu i w podbrzuszu i co chwilę sprawdzałam czy nie plamię a mdłości zaczęły mi się koło 7 nawet myślałam że mnie oszczędzą ale jak już się pojawiły to takie że wiedziałam że jestem w ciąży Także faktycznie wszystko przed tobąMajorcia dziękuje ze pytasz. U mnie w sumie lepiej. Nie bolą mnie plecy i podbrzusze wiec się uspokoiłam. Tylko właśnie słabo mi strasznie ale wymiotować mi się nie chce i jeść tez jem dobrze. Ale myśle ze u mnie nadejdą wymioty bo z synami mega złe się czułam wiec wątpię żeby tym razem było inaczej. Ja dzisiaj 5 tc wg om wiec to poczateczek dopiero.
Kruszynka właśnie jak tam temperatura? Pewnie odsypia imprezkę wczorajsza [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie przyszła, dziś myślałam że już będzie bo bolał mnie momentami brzuch ale nawet przytulanko nie pomogło. dziś temp nie mierzyłam bo wczoraj byl grill i trochę alkoholu a ja po nim mam zawsze wysoką temp. jutro zapewne przyjdzie chociaż zawsze po spadku przychodziła a tu cisza.Kruszynka123 jak tam @ przyszła rozpoczełaś nowy cykl?