reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny jaką te aplikacje polecacie do wyznaczania owulacjii??? Bardziej pod kątem temperatury bo śluz to faktycznie po diecie i suplementach się mi zmienił. Pozdrawiam

reklama
Aplikacje ja osobiście polecam bardzo Fertility Friend ale to wersja tylko po angielsku. Po polsku to ovufriend ale to chyba tylko na przeglądarce. Jeszcze miałam pare innych ale nie wyznaczały mi owulacji.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki Imama :*
Biedronka0506 ja mam ovuview ale obserwuje dopiero tak naprawdę jeden cykl i wyznaczył mi inaczej niż ovufriend. Chyba bardziej bazuje na temp. Są też w opcjach do wybrania różne metody wyznaczania owulacji. Apka za free

witaj @San.zak wiek? ja rocznik 81 ;) nam tym razem starania zajely pol roku, a dwa lata temu w sumie za pierwszym razem, bo w pierwszym cyklu sie spoznilismy tak mi sie wydaje. Ja korzystalam z owufriend. Powodzenia
@Kruszynka123 a spadla do tych nizszych? tak?

Kruszynka123 jak tam @ przyszła rozpoczełaś nowy cykl? Czy temperatura może poszła w górę

Jak tam Imama u Ciebie? Może jakieś pierwsze objawy u mnie najbardziej dały się we znaki przy córce mdłości
Ciekawe jak będzie u Ciebie bo jak tak Ci wzrasta beta to mdłości mogą Ci też dokuczać

Majorcia dziękuje ze pytasz. U mnie w sumie lepiej. Nie bolą mnie plecy i podbrzusze wiec się uspokoiłam. Tylko właśnie słabo mi strasznie ale wymiotować mi się nie chce i jeść tez jem dobrze. Ale myśle ze u mnie nadejdą wymioty bo z synami mega złe się czułam wiec wątpię żeby tym razem było inaczej. Ja dzisiaj 5 tc wg om wiec to poczateczek dopiero.
Kruszynka właśnie jak tam temperatura? Pewnie odsypia imprezkę wczorajsza [emoji6]

Majorcia dziękuje ze pytasz. U mnie w sumie lepiej. Nie bolą mnie plecy i podbrzusze wiec się uspokoiłam. Tylko właśnie słabo mi strasznie ale wymiotować mi się nie chce i jeść tez jem dobrze. Ale myśle ze u mnie nadejdą wymioty bo z synami mega złe się czułam wiec wątpię żeby tym razem było inaczej. Ja dzisiaj 5 tc wg om wiec to poczateczek dopiero.
Kruszynka właśnie jak tam temperatura? Pewnie odsypia imprezkę wczorajsza [emoji6]

Imama w sumie u mnie też na początku tylko bóle tak jak u Ciebie w krzyżu i w podbrzuszu i co chwilę sprawdzałam czy nie plamię a mdłości zaczęły mi się koło 7 nawet myślałam że mnie oszczędzą ale jak już się pojawiły to takie że wiedziałam że jestem w ciąży Także faktycznie wszystko przed tobą

Kruszynka123 jak tam @ przyszła rozpoczełaś nowy cykl?
Nie przyszła, dziś myślałam że już będzie bo bolał mnie momentami brzuch ale nawet przytulanko nie pomogło. :eek: dziś temp nie mierzyłam bo wczoraj byl grill i trochę alkoholu a ja po nim mam zawsze wysoką temp. jutro zapewne przyjdzie :frown: chociaż zawsze po spadku przychodziła a tu cisza.

reklama
Majorcia a w poprzednich ciążach tez miałaś mdłości czy tylko z córka?
Kruszynka sprawdź jutro temperaturę. Może jakiś inny czynnik wpłynął na to ze spadła, różne wykresy już widziałam. Wiec albo @ na dniach albo testuj za pare dni.

Do góry