reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majorcia a w poprzednich ciążach tez miałaś mdłości czy tylko z córka?
Kruszynka sprawdź jutro temperaturę. Może jakiś inny czynnik wpłynął na to ze spadła, różne wykresy już widziałam. Wiec albo @ na dniach albo testuj za pare dni.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama miałam też ale z córką miałam potworne ja przez całą ciążę przytyłam w sumie jakieś 6 kilo ale mdłości się też do tego przyczyniły na widok jedzenia było mi bardzo niedobrze dostałam od lekarza torecan przeciwwymiotny ale wymiotowałam może parę razy a mdliło mnie od rana do wieczora i pytałam wszystkich kiedy przejdzie a przeszło zupełnie gdzieś koło 20 dopiero więc mój mąż mówił że jest pewny że to córcia gdzieś koło 14 tygodnia mdłości zaczęły słabnąć

reklama
Oj Majorcia to dobrze ze masz to już za sobą. Mi to z synami bardzo tez dokuczały wymioty ale pi 13 tc minęło jak ręka odjął. A znajoma z córka to prawie cała ciąże miała. Nie dozycia- zero radości z ciąży.
Na imbir od tamtych czasow nie potrafię patrzyć bo mi zaraz zapach kojarzy się z Mdłościami właśnie.
Teraz dziewczyna z GD co ze mną na clo zaszła w ciąże to dzisiaj napisała ze niestety ale straciła ciąże. Także ja to już tylko się modlić będę żeby dotrwać do końca.

Majorcia mialam podobnie mdlosci do 20 tc ....nie raz wieczorem plakalam z besilnosci to bylo straszne..

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia już powinny powoli ustępować [emoji6] kiedy następna wizyta? Ten czas leci

Majorcia dziękuje ze pytasz. U mnie w sumie lepiej. Nie bolą mnie plecy i podbrzusze wiec się uspokoiłam. Tylko właśnie słabo mi strasznie ale wymiotować mi się nie chce i jeść tez jem dobrze. Ale myśle ze u mnie nadejdą wymioty bo z synami mega złe się czułam wiec wątpię żeby tym razem było inaczej. Ja dzisiaj 5 tc wg om wiec to poczateczek dopiero.
Kruszynka właśnie jak tam temperatura? Pewnie odsypia imprezkę wczorajsza [emoji6]

Gratuluje i trzymam lciuki zeby wszystko dobrze bylo. :)
Przepraszam ze sie nie odzywam. Czasu brak. U mnie 5 cykl staran. Termin @ mam na piatek ale pokusilam sie dzisiaj na test i niestety negatyw :(
Wyszlo u mnie zapalenie tarczycy i biore od 5 dni eutoryx. Mam jeszcze zrobic glukoze i insuline z obciazeniem.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kruszynka123 zrob test skoro @ nie przyszla juz po termiie jestes tak?
do mnie tez odrazu przychodzila @ w dniu spadku przewaznie.
@Patrycja2810 do piatku to jeszcze sporo, mial prawo wyjsc negatyw.
@Imama u mnie w polowie 5 tego tyg sie zaczely mdlosci teraz i powiem ci, ze czasem nadal mam wieczorami slabe, cos sie czasem odezwie i apetyt jeszcze nie wrocil do normy. Pamietam jak mnie uspokajalas, ze mam jeszcze czas hihi na mdlosci :D I brzuch tez bolal w czasie spodziewanej @ a potem odpuscil tez sie martwilam i zagladalam czy krwawie, miesiac pozniej to samo w dniach spodziewanej @ tez pobolewal i teraz tez i to by sie zgadzalo, bo w tym miesiacu tez bolal dwa trzy dni i przeszlo, gdziec czytalam ze tak moze byc te bole w dniach spodziewanej @ ze organizm pamieta, czy cos w tym stylu. ;P
@andzelisia wspolczuje mdlosci u mnie juz spokoj prawie.

A kregoslup odzywa sie popoludniami juz bez bolu brzucha , maz mnie wkurza, bo dokucza tekstem "wiesz no starosc nie radosc " wrrrr chetnie bym go udusila za ten tekst, wiem ze zartuje, ale kobieta w tym stanie wszystko prawie do siebie bierze, no powiniem o tym wiedziec przeciez ;) ehhh

Do góry