reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie ciąża zupełnie inna od tych gdzie byli synki a i tak synek [emoji39]

xnw40tc7sy506vxn.png

Tak jak u mnie. Wszyscy mówili ze pewnie dziewczynka bo tak inaczej a tu chłopczyk, wiec pewnie u mnie sami chłopcy bedą [emoji5]

m3sx9jcgquxjjbv2.png

reklama
Mikallo u mnie ta ciąża tez zupełnie inna bo w synkiem mdłości męczyły od samego rana i były silne mimo to apetyt był spory chociaż byłam wyczulona na zapachy i odrzuciło mnie od mięsa, przytyłam 12kg. W tej ciąży natomiast mdłości lżejsze ale popołudniami i wieczorami, ogromna senność, brak apetytu i zamiast konkretów mięsa itd wole owoce i słodycze. Włosy i paznokcie wolno teraz rosną a w 1 ciąży miałam bardziej owłosione miejsce koło pępka :D

Marzycielka a u Ciebie jak, przyszła @?
Kruszynka i Ty jak tam, będziesz testować?
Ajlak i Ty chyba tez się starasz, prawda?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Imama dzięki że pytasz i pamiętasz ;) ale jak narazie @ jeszcze nie ma a dziś już 15 dpo. Ale liczę że dziś wieczorem albo najpóźniej jutro już przyjdzie. :)

reklama
Do góry