reklama
Imama
Fanka BB :)
Mikallo ja właśnie bardzo długi brałam femibion i może to było powodem. Nie wiem ile mały by ważył gdybym w terminie urodziła bo potrafił naprawdę dużo przybrać w ciągu tygodnia.
Millo nuba wg mnie nie widać. A dużo się tego naoglądałam na forach [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Millo nuba wg mnie nie widać. A dużo się tego naoglądałam na forach [emoji6]
kitqa
@Mikallo @Imama świetnie! Dzieki za info : ) wiec tak zrobie [emoji51] cytryna nie wpłynie na wynik ?
@Mikallo nie widze twojego suwaczka
Wiecie co przyszedł do nas kuzyn meza z dziewczyna i dwojka coreczek, normalnie skladal nam wyrazy wspolczucia ze nie udalo nam sie zrobic syna[emoji20] bardzo przykre... Ja go tam troche zbilam z tropu ze czemu? Ze przeciez jest fajnie : ) i gdy zobaczym moj usmiech zwatpil i zmienil temat. No wiecie co za ludzie...
@Mikallo nie widze twojego suwaczka
Wiecie co przyszedł do nas kuzyn meza z dziewczyna i dwojka coreczek, normalnie skladal nam wyrazy wspolczucia ze nie udalo nam sie zrobic syna[emoji20] bardzo przykre... Ja go tam troche zbilam z tropu ze czemu? Ze przeciez jest fajnie : ) i gdy zobaczym moj usmiech zwatpil i zmienil temat. No wiecie co za ludzie...
Hey dziewczyny, sasiadka moja sprzedala mi dzis takie info odnosnie wypicia tej okropnej slodkiej zawisiny do testu na glukoze (ide w pon[emoji849]) a mianowicie powiedziała ze mozna wcisnac pol cytryny! I wtedy to wypic. Ona tak zrobila, komus tak powiedzial lekarz. Czy to prawda ? Slyszeliscie o tym sposobie ?
Teraz Kotek to możesz już gotowa glukozę cytrynowa kupić [emoji6]
Mikallo
@kitqa. no poprostu szok! Dobrze zrobiłaś. Ludzie to jednak nie mają wyobraźni. Wiem, że u mnie też tak bedzie ale wszyscy co mnie znają to wiedzą, że im takie teksty nie przejdą na sucho, wiec się w jezyk raczej będą gryźć. No cóż zobaczymy Wydaje mi sie, że zazwyczaj tak gadają osoby niespelnione w tej kwestii.
reklama
kitqa
Teraz Kotek to możesz już gotowa glukozę cytrynowa kupić [emoji6]
O ja! Ale ze co? Sorry ale naprawdę nic nie wiem. Moge kupic w aptece i kazac pielegniarce mi to przygotowac ?
Czy wy tez to swinstwo piłyście takie mega gorace? Bo ja to sie prawie poparzylam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: