reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja bralam femibion1 a teraz przenioslam sie na prenatal clasic+DHA, w pierwszej ciąży nie powodował zwiekszenia masy dziecka. Słyszałam, że po femibionie duze dzieci sie rodzą ;)

reklama
Maziajko specu czy widac tutaj nuba?
1502907976-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo ja właśnie bardzo długi brałam femibion i może to było powodem. Nie wiem ile mały by ważył gdybym w terminie urodziła bo potrafił naprawdę dużo przybrać w ciągu tygodnia.
Millo nuba wg mnie nie widać. A dużo się tego naoglądałam na forach [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Mikallo @Imama świetnie! Dzieki za info : ) wiec tak zrobie [emoji51] cytryna nie wpłynie na wynik ?
@Mikallo nie widze twojego suwaczka
Wiecie co przyszedł do nas kuzyn meza z dziewczyna i dwojka coreczek, normalnie skladal nam wyrazy wspolczucia ze nie udalo nam sie zrobic syna[emoji20] bardzo przykre... Ja go tam troche zbilam z tropu ze czemu? Ze przeciez jest fajnie : ) i gdy zobaczym moj usmiech zwatpil i zmienil temat. No wiecie co za ludzie... ☹️

Hey dziewczyny, sasiadka moja sprzedala mi dzis takie info odnosnie wypicia tej okropnej slodkiej zawisiny do testu na glukoze (ide w pon[emoji849]) a mianowicie powiedziała ze mozna wcisnac pol cytryny! I wtedy to wypic. Ona tak zrobila, komus tak powiedzial lekarz. Czy to prawda ? Slyszeliscie o tym sposobie ?

Teraz Kotek to możesz już gotowa glukozę cytrynowa kupić [emoji6]

m3sx9jcgquxjjbv2.png

W pierwszej ciazy rowniez barlam femibion 2 natal plus urodzilam w ok37 i dziecko wazylo 2750 i 51cm teraz tez to biore. Nie powiem nastraszylyscie mnie. Co innego mozna brac ?

@kitqa. no poprostu szok! Dobrze zrobiłaś. Ludzie to jednak nie mają wyobraźni. Wiem, że u mnie też tak bedzie ale wszyscy co mnie znają to wiedzą, że im takie teksty nie przejdą na sucho, wiec się w jezyk raczej będą gryźć. No cóż zobaczymy ;) Wydaje mi sie, że zazwyczaj tak gadają osoby niespelnione w tej kwestii.

reklama
Teraz Kotek to możesz już gotowa glukozę cytrynowa kupić [emoji6]

m3sx9jcgquxjjbv2.png

O ja! Ale ze co? Sorry ale naprawdę nic nie wiem. Moge kupic w aptece i kazac pielegniarce mi to przygotowac ?
Czy wy tez to swinstwo piłyście takie mega gorace? Bo ja to sie prawie poparzylam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry