reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama- nie zamartwiaj się będzie dobrze :) najgorzej jest obczytać się a później myśleć. nie pamiętam czy już gratulowałam ale jeszcze raz Gratuluje :*
Ana- jak Ty się czujesz w ciąży? podobnie jak z synkami?
PrzyszłaMama87-leci czas u Ciebie :) już 19tydzień... jakie ogólnie masz przeczucie co do płci?
Kitgua- wiec co czujesz :) ale nie przejmuj się wiele dziewczyn Ci pozazdrości córeczek:) znajomi mając dwóch synów pewnie też marza o córci :)

reklama
34bwyx8dhk1l0l0c.png

Byłam odebrać wyniki i mój progesteron w czwartek był 26 a we wtorek 14 wiec jestem super zadowolona.
Mikallo ja gdzieś czytałam ze waśnie w pierwszych ciążach szybciej ruchy a później inaczej. Ale myśle jak ze wszystkim to sprawa indywidualna. O tych betach to tez chyba jak są ogólnie ponad normę a ja nie mam zakresu wyników tylko z Neta i nie wiem czy są adekwatne do tych moich. Bo tu w de inne maja zakresy.
Natalia mam na drugie imię [emoji6] a jak córeczka się nazywa?
Ja czekam na wizytę w sumie spokojniejsza jestem.
Ana87 dziękuje. A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana prawdę mówiąc czuje córcię i tak mówię jakoś cały czas ona a nawet po imieniu nie wiem dlaczego coś mi tak intuicja podpowiada a jak będzie to się okaże za tydzień ;) a Ty co przeczuwasz? Ta ciąża inna niż poprzednie?

@Miakallo fajnie piszesz aż się uśmiałam : ) slonce wyszlo i od razu mi lepiej
@PrzyszłaMama moim zdaniem wielkość brzucha nie świadczy o tym jaki bobas jest w środku, to tylko i wyłącznie genetyka
Oby twoje przeczucia sie sprawdzily[emoji1307] jeszcze z 2tyg temu tez bylam przekonana ze wiem jakiej plci dziecko nosze pod sercem poniewaz ta ciaza jest zupelnie inna, nawet moj maz mowi ze teraz nie idzie ze mna wytrzymac : ) ale daje rade[emoji14] a teraz po info od lekarza wszystko się zmienilo i w zadne zabobony juz nie wierze
A najśmieszniejsze jest to ze tarot pokazal ze moj maz czeka na syna... Ach... Pierdu pierdu : )
Odpoczywajcie [emoji940]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama- dziekuje ze pytasz.u mnie narazie wszystko ok.nie byłam jeszcze na usg.mam dopiero na 28sierpnua.mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. PrztszlaMama87-to życzę Ci zeby twoja intuicja nie zawiodla.i bybokazalo się ze poprzedni lekarz źle zobaczyl:) u mnie wszystko dobrze. moi chłopcy byli z lewego jajnika .teraz załapał prawy.mam malutka nadzieje ze udało się z dziewczynka:) ale nadzieje naprawdę malutka... Moja wymodlona,,wpadka"miala być dziewczynka...wiec jest wpadka i mam nadzieje ze z dziewczynka a najlepsze jest to ze termin mam na swoje urodziny ale jestem nastawiona na syna...za bardzo w drugiej ciazy przeżyłam rozczarowanie.pogodzilam sie z wola Boza nic na sile...a napewno to moje ostatnie dzieciątko...czuje się dobrze.nie miałam nigdy problemów z wymiotami.zapachy mnie zabijają.czuje kwasote w buzi.niskie ciśnienie.bardzo przetłuszczają mi się włosy.wypadaja.jakies zaskurniaki mi sie pojawiają.brzuch juz widzę u siebie.slodkiego mi się chce ale się ograniczam:) ale w zabobony nie wierze.aaaa i testy z synami wychodzimy mi przed terminem@a teraz pozytyw dopiero koło dwóch tygodni po terminie@

Byłam odebrać wyniki i mój progesteron w czwartek był 26 a we wtorek 14 wiec jestem super zadowolona.
Mikallo ja gdzieś czytałam ze waśnie w pierwszych ciążach szybciej ruchy a później inaczej. Ale myśle jak ze wszystkim to sprawa indywidualna. O tych betach to tez chyba jak są ogólnie ponad normę a ja nie mam zakresu wyników tylko z Neta i nie wiem czy są adekwatne do tych moich. Bo tu w de inne maja zakresy.
Natalia mam na drugie imię [emoji6] a jak córeczka się nazywa?
Ja czekam na wizytę w sumie spokojniejsza jestem.
Ana87 dziękuje. A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta?
Super, ze wyniki już lepsze :-)
Moja pierwsza córcia ma na imię Ola (Aleksandra) :D
@kitqa :D

@Ana87 mam nadzieję, że Twoje marzenie o córci się spełni ;)

reklama
Do góry