reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Nie prawda ja jestem niskocisnieniowcem i mam 2 synow :-)Dziewczyny co to jest to OLE dla męża?
a jaka to teoria,ze kobiety z niskim ciśnieniem mają córki? jeśli tak to nie prawda zawsze mam niskie a w domu dwóch
PrzyszłaMama87
Millo podobno przy dziewczynkach jest niskie ciśnienie matki ale jak widać średnio się to sprawdza
Ja tez mam niskie nawet bardzo bo ostatnio 98/48 i często mi słabo i mam zawroty głowy :/
Ja tez mam niskie nawet bardzo bo ostatnio 98/48 i często mi słabo i mam zawroty głowy :/
Mikallo
A pijesz kawę? Mi lekarz kazał pić by nie mdlec...Millo podobno przy dziewczynkach jest niskie ciśnienie matki ale jak widać średnio się to sprawdza
Imama
Przyszłamama Mikallo ja rowzniez mam mega niskie i przy ciąży z synem właśnie jak było mi słabo to piłam kawę. Ale teraz to od kofeiny trzymam się z daleka.
Wiec Mikallo ta teoria chyba jest na odwrót [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiec Mikallo ta teoria chyba jest na odwrót [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Mikallo nie pije bo nie lubię i przed ciąża tez nie piłam ale czasami pije colę chociaż różnicy nie widzę w samopoczuciu. Tez masz takie niskie ciśnienie?
reklama
andzelisia
Ja przy kazdej wizycie u swojej gin mam cisnienie 100/60 i czuje sie z nim bardzo dobrze.Kawy pic nie moge wiec przezucilam sie na inke :-)
Podziel się: