reklama
Imama, rzeczywiście suplementy dla facetów tez id @do ov. Ja daje swojemu cały czas, ciekawe czy taka opcja tez jest dobra.
Buniczek, tez wiąże nadzieje ze zwłaszcza suplementy dla męża nam zwiększa szanse na dzuewcznke. A jak będzie to czas pokaże
Mijało, gratulacje. Super ze z dzidzia wszystko OK. Najważniejsze ze zdrowe. A z płcią to jeszcze chyba za wcześnie? Który masz tc?
Leeleeth, tez jeszcze nyske o tym cło. Nie obrazilabym się gdyby wyszły 2 dziewuszki troszkę czytałam na forach o clomid i rzeczywiście sporo jest mnogich ciąż, ale czy taka przewaga dziewczynek?-jakoś nie zauważyłam...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie wszystkie po clo maja dziewuszki [emoji6]
Może zbieg okoliczności, No nie wiem ja jakoś mam przekonanie, że to może byc to [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Fanka BB :)
Gosica pisałam na GD i clomid nie ma żadnego wpływu na poziom hcg. Jedynie co mogły by być z tego bliźniaki. Ale to dopiero potwierdzi usg.
Wydaje mi się ze to po poronieniu bo czytałam ze ma się wyższe wyniki ale tez ze 10/15 kobiet po poronieniu ma córki. U mnie to był pierwszy cykl po dwóch stratach. Wiec organizm pewnie wycieńczony.
Ciekawa jestem twoich i męża wyników bo ja męża nie badałam
Wydaje mi się ze to po poronieniu bo czytałam ze ma się wyższe wyniki ale tez ze 10/15 kobiet po poronieniu ma córki. U mnie to był pierwszy cykl po dwóch stratach. Wiec organizm pewnie wycieńczony.
Ciekawa jestem twoich i męża wyników bo ja męża nie badałam
Gosica
Imama, oszczędzaj się no i czekamy na Twoje usg
Tez chyba Maziajka tu pisała ze po poronieniach są częściej dziewczynki.
Siebie za bardzo pewnie nie będę badała, potas zawsze mam niedobór, a ostatnio brałam tylkomagnez. Ale mąż już troszkę pojadł tej Lukrecji wiec fajnie by było gdyby miał ten testosteron trochę niższy. Na pewno dam znać jak tylko będę miała wyniki.
Tez chyba Maziajka tu pisała ze po poronieniach są częściej dziewczynki.
Siebie za bardzo pewnie nie będę badała, potas zawsze mam niedobór, a ostatnio brałam tylkomagnez. Ale mąż już troszkę pojadł tej Lukrecji wiec fajnie by było gdyby miał ten testosteron trochę niższy. Na pewno dam znać jak tylko będę miała wyniki.
Imama
Kitqa to nie jest aż tak słaba kreska [emoji6] słaba i niewidoczna to była moja w 9 dniu po owu. Tutaj to bardziej już przy terminie @ jest, niektóre nawet taka maja po terminie. Ale nikt Ci nie określi niestety który to dpo bo jak widzisz każda ma inny przyrost hcg a to od niego zależy jaka wyraźna jest kres także ciężko.
A dlaczego koleżanka chce wiedzieć kiedy owu była? Najlepiej popatrzeć na datę ostatniej @ i dodać 14 dni bo wtedy mniejwiecej jest owulacja
A dlaczego koleżanka chce wiedzieć kiedy owu była? Najlepiej popatrzeć na datę ostatniej @ i dodać 14 dni bo wtedy mniejwiecej jest owulacja
Ostatnia edycja:
kitqa
Imama
Kitqa No jak ma takie długie cykle to owu pewnie późno bardzo. Ja mam Ok 31 dniowe i owu 17 dc wiec u niej to w ogóle faktycznie loteria. A lekarz i tak liczy od ostatniej @ termin ewentualnie później zmieni się to. Jak betę zrobi to może popatrzeć na przedziały ale to tez może się różnic i chyba nie ma co gdybać bo się pewności nie będzie miało
Kitqa ja się zgadzam z Imama i obstawiam gdzieś 12 13 14 dzień po owulacji zakładając że do zagniezdzenia doszło w 8 dniu po owulacji a jeżeli doszło do zagniezdzenia np dwa dni później to test wygląda na14 15 dzień po owulacji najwcześniej Wiem że w którymś tygodniu wczesnej ciąży lekarze bodajże po wielkości pęcherzyka i pozostałych pomiarów są w stanie dokładnie określić wiek ciąży ale musiałaby porozmawiać z ginekologiem
reklama
ana.
ale nastukałyscie stron ledwo sie dokopałam
@Imama wow! ale piekny wynik, na bank corcia a jak nie to blizniaki jedno z dwoch napewno gratuluje i zdrowej spokojnej ciazy zycze kochana :*
@Mikallo ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko ok, to prawda najwazniejsze ze zdrowe co nam po płci jesli okazałoby sie ze chore, ja pewnie tez sie nie dowiem jaka płec, bo on nie chce tak szybko mowic, przy ostatnim synku tez nie powiedział, narazie mam w głowie tylko czy zdrowe.
@Imama wow! ale piekny wynik, na bank corcia a jak nie to blizniaki jedno z dwoch napewno gratuluje i zdrowej spokojnej ciazy zycze kochana :*
@Mikallo ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko ok, to prawda najwazniejsze ze zdrowe co nam po płci jesli okazałoby sie ze chore, ja pewnie tez sie nie dowiem jaka płec, bo on nie chce tak szybko mowic, przy ostatnim synku tez nie powiedział, narazie mam w głowie tylko czy zdrowe.
Podziel się: