reklama
Millo podobno przy dziewczynkach jest niskie ciśnienie matki ale jak widać średnio się to sprawdza
Ja tez mam niskie nawet bardzo bo ostatnio 98/48 i często mi słabo i mam zawroty głowy :/
U mnie 90/50 to standard. Czasem mam nie zmierzalne aparatem dla dorosłych, mierzą mi tym dla dzieci [emoji41]
Fajnie tabletki bez recepty są na takie odjazdy, cardiamid z kofeiną. Podjęzykowa sie bierze i podnosi ciśnienie nieco. To jak brak czasu na kawę [emoji6]
U mnie na poligonach genialnie sie sprawdzało.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
powiecie mi co to jest to OLE? Szyszki dawałam cały czas. OLE chyba tez.
Ekstrakt z liści oliwek jak dobrze pamietam [emoji848][emoji854]
Sasankaa
Fanka BB :)
Z tym że to nie jest wróżenie z fusów . A myślisz że na jakiej zasadzie działa Intelligender Test do sprawdzania płci dziecka który można sobie kupić i "nasikac". Jak ktoś odzywnia się normalnie to mu wyjdzieMikallo metoda z pH moczu się nie sprawdza. Zależy co się porstu je. Bez sensu ona. Kiedyś robiłam i wyszło ze będzie córa. Zreszta jak wszystkie wróżby z obrączki horoskopy czy chińskie kalendarze. W takie coś to nie wierze i teraz bym napewno tego nie sprawdzała.
Kitqa powodzenia. Myśle ze z dziewczynki szybciej może zrobić się chłopczyk niż na odwrót.
Marzycielka Gosica ja dużo czytałam o o+12 i ciężko trafic. Osobiście odpuściłam bo ja chciałam szybko być w ciąży. A w statystykach nie było dużo sukcesów i tak ze tak napisze [emoji6]ale próbujcie bo chyba żadnej tutaj się nie udało. Była to dziewczyna ale niestety straciła ciąże. Udało jej się zajść właśnie po owu z 14 dniowa bodajże abstynecja.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]
ana.
Fanka BB :)
13 tydzien, prenatalne mnie czekają, boje sięAna kciuki za wizytę. A masz teraz prenatalne czy normalne usg, który masz już tc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
13 tydzien, prenatalne mnie czekają, boje się
Będzie dobrze, zaciskam [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Daj znać pózniej co i jak
Podziel się: