reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja ogolnie jestem niskocisnieniowcem mam syna i corke.Teraz w ciazy z corka mialam wysokie cisnienie nawet 2 razy w szpitalu wyladowalam z tego powodu.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo podobno przy dziewczynkach jest niskie ciśnienie matki ale jak widać średnio się to sprawdza ;)
Ja tez mam niskie nawet bardzo bo ostatnio 98/48 i często mi słabo i mam zawroty głowy :/

U mnie 90/50 to standard. Czasem mam nie zmierzalne aparatem dla dorosłych, mierzą mi tym dla dzieci [emoji41]

Fajnie tabletki bez recepty są na takie odjazdy, cardiamid z kofeiną. Podjęzykowa sie bierze i podnosi ciśnienie nieco. To jak brak czasu na kawę [emoji6]
U mnie na poligonach genialnie sie sprawdzało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze ze teoria niskiego ciśnienia obalona! ;)
Choc jak widac synek mi nie grozi [emoji12]
W ciazy pije kawe tylko rano, a w normalnym stanie 2x/dziennie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana kciuki za wizytę. A masz teraz prenatalne czy normalne usg, który masz już tc?

Mikallo metoda z pH moczu się nie sprawdza. Zależy co się porstu je. Bez sensu ona. Kiedyś robiłam i wyszło ze będzie córa. Zreszta jak wszystkie wróżby z obrączki horoskopy czy chińskie kalendarze. W takie coś to nie wierze i teraz bym napewno tego nie sprawdzała.
Kitqa powodzenia. Myśle ze z dziewczynki szybciej może zrobić się chłopczyk niż na odwrót.
Marzycielka Gosica ja dużo czytałam o o+12 i ciężko trafic. Osobiście odpuściłam bo ja chciałam szybko być w ciąży. A w statystykach nie było dużo sukcesów i tak ze tak napisze [emoji6]ale próbujcie bo chyba żadnej tutaj się nie udało. Była to dziewczyna ale niestety straciła ciąże. Udało jej się zajść właśnie po owu z 14 dniowa bodajże abstynecja.

Z tym że to nie jest wróżenie z fusów . A myślisz że na jakiej zasadzie działa Intelligender Test do sprawdzania płci dziecka który można sobie kupić i "nasikac". Jak ktoś odzywnia się normalnie to mu wyjdzie;)

Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]

reklama
Do góry