reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Z tym że to nie jest wróżenie z fusów . A myślisz że na jakiej zasadzie działa Intelligender Test do sprawdzania płci dziecka który można sobie kupić i "nasikac". Jak ktoś odzywnia się normalnie to mu wyjdzie;)

Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]

Ludzie w USA nie płaciliby po 200$ za test z krwi gdyby wystarczyło nasikać. To największa głupota i tymbardziej badania pokazują ze nie działa. Także proszę nie pisz głupot i nie wprowadzaj w błąd. Gdybys trochę poczytała wiedziałabys ze tylko test z krwi daje 100% pewności poznania płci. A nie żadne siurki i soda. To naciąganie kasy te testy a dziewczyny nawet na forach pisały jasno ze się nie sprawdza. Lekarz nie robił by usg na określenie płci tylko by zbadał mocz. Uważasz to naprawdę za logiczne? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ana będzie dobrze zobaczysz. Wiadomo stres ciężko opanować ale to już jutro wiec chwilka i się uspokoisz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama i jak wyniki progesteronu.

Sasanka dokladnie tak jak Imama pisze to wierutna bzdura zreszta ja sama badalam w tej ciazy dla fanu i raz mi sie pienilo raz sie nie pienilo...poza tym mocz nic nie ma do plci...na sama logike jaki to moze miec zwiazek? Co dziewczynki sa mniej kwasne a chlopcy bardziej totalna bzdura.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka No właśnie nie umiałam się dodzwonić a dzisiaj do 11 tylko otwarte mieli. Wiec w poniedziałek się dowiem bo i tak pojadę osobiście bo muszę receptę odebrać.

Imama a mogę zamienić castagnus na ten vitex? Nie zaszkodze sobie ta zamiana? Castagnus zawiera 45 mg ale suchego wyciągu z owocow niepokalanka a vitex zawiera 400 mg owoców.

Marzycielka jak zaczniesz brać od @ to myśle ze nie. Uważam tez ze vitex bardziej "zbadany" ze dziewczynkowy niż ten castagnus. Ale podobno tez nie jest aż tak łatwo zajść przy nim w ciąże wiec to tez ma swój minus. Ale chyba wszystko co utrudnia to jednak na plus dziewczynkowy.
A przyszła już @?

I pamiętaj tez ze to nie jest tak ze nie bierzesz w cyklu starankowym i nie ma działania. Bardzo dużo dziewczyn miesiąc przed odstawiły i miały córki bo właśnie biorąc go nie zachodziły w ciąże.

reklama
Do góry