reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Biedronka, mam wapno i CIT c swansona, ale jakoś nie pije. Cały czas się waham czy warto. Ja dodatkowo zaczęłam brać w zeszłym cylu castagnus bo mam długie cyklu i po ov duphaston.
Przed i po stosunku mam sylk i lactovanigal, ale staram się tego używać umiejętnie bo może powybijać wszystkie plemniki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica no ja tez własnie nie wiem. Castagnus tez mam kupiony i zaczne go brac w nastepnym cyklu. Starania beda od listopada. Jak Ci sie nie uda bedziesz robic przerwe z tym castangusem ten miesiac przerwy. Czy bierzesz tylko do owu???

Ja po pobraniu krwi Ok 17 maja być wyniki także czekam cierpliwie. Już troszkę mi lepiej nie jestem taka słaba ale za to brzydka hehe ale pryszczy dostałam- tragedia! Tez miałyście na początku problem z cera? Bo ja w sumie nigdy i w ciążach tez nie.
Buniczek tak badam poziom hcg i progesteron bo w sumie jest na minimum. Mam nadzieje ze będzie wyższa i beta i progesteron właśnie.
Leeleeth zgadzam się z tobą. A do wróżek to nie watro w ogóle chodzić. Pisałam wam ze ogólnie po wizycie u niej jakiś pechowy dla mnie ten rok! Także ja nigdy więcej nie pójdę. A naprawdę wiedziała co gada, cała prawdę o życiu mi powiedziała. O przyszłości mam nadzieje ze tez bo ładnie to wszystko się miało potoczyć. Ale o moich poronieniach i wypadku męża nic nie powiedziała. Myśle ze ogólnikowe rzeczy mogą powiedzieć ale nie płeć. Chociaż mi wywróżyła trzech synów wiec sie okaże.
Ja teraz to chce żeby tylko było wszystko Ok. Płeć to dla mnie już nie ma znaczenia. Bo jak teraz się nie uda to ja odpuszczam i godzę się z tym ze pisana mi jest dwójka

Imama ja do teraz mam problem z cera.Czuje sie jak nastolatka...

@Imama w pierwszej ciazy z dziewczynka bylam piekna jak nigdy [emoji5] i teraz tez podobno mam dziewczynke i jestem brzydsza :( takze na to nie patrzylabym :)
Dobrze ze juz ci lepiej! [emoji1303]

reklama
Żeby nie było ze bezpodstawnie tak napisałam [emoji6] zauważycie tam ze suplementy da mężów tez zalecają brać od @ do owu właśnie.

Do góry