reklama
B
bibiU
Gość
Mikallo powodzenia czekamy na info :-)
aleksandra_kow
Fanka BB :)
Marzycielka - Ty masz 2 chłopców i teraz bedziesz starać się o dziewczynkę? My tez codziennie z mężem prosiliśmy i gdy lekarz powiedzial ze wyniki sa kiepskie i trzeba wyregulować hormony tabletkami na tescie pojawiły sie 2 kreski My z mężem sie juz nastawiliśmy, że bedzie ciężko i dlugo a tu piekna niespodzianka
B
bibiU
Gość
Kitqa nie jedna tu chciałaby mieĆ córeczKe :-) ja Ci życzę tego synka :-) lekarze czasem się mylą, bądź dobrej myśli :-)Ekspertki moje! Spójrzcie na prawy dolny róg tego zdjecia...
Patrzylam się nie raz na nie, podziwiając tylko buzie dzieckaaż do teraz gdzy spojrzalam w dol... co to ? Czy to. moga byc meskie narzady? Czy tylko złudzenie i moje zmęczenie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez na etapie starania jestem, teraz nasz 1 cykl, zaczynam tez od o+12. Od maja suplementy, zakwaszacz postarankowy zakupiony, maz tez witaminizowany. TYlko wczoraj zapytałam wrózki o corkę i powiedziała, że poki co córki koło mienie widzi...niby nie wierze wróżbom, ale posmutniałam
Imama a Ty masz dziś krew pobieraną na bhcg czy dziś wyniki?Odpoczywaj
Mikallo furaginę można brać w ciąży na pęcherz, ale wiadomo zapytaj ginekologa, może zadzwoń jak nie da się na wizytę umówić
Mikallo furaginę można brać w ciąży na pęcherz, ale wiadomo zapytaj ginekologa, może zadzwoń jak nie da się na wizytę umówić
Ja tez na etapie starania jestem, teraz nasz 1 cykl, zaczynam tez od o+12. Od maja suplementy, zakwaszacz postarankowy zakupiony, maz tez witaminizowany. TYlko wczoraj zapytałam wrózki o corkę i powiedziała, że poki co córki koło mienie widzi...niby nie wierze wróżbom, ale posmutniałam
W te wróżby to dziewczynki nie wierzcie. U mnie wróżono dwoje dzieci, a spodziewam się piątego [emoji6]i kolejne w planach.
Wiadomo, że planując konkretna płeć tak naprawdę mega dużo zależy od mężczyzny, dopiero potem kobiece środowisko wchodzi w grę.
Ja rozumiem parcie na płeć bo sama pragnę córki już od lat, ale to troszkę taka pułapka. Bo tak naprawdę nie wiadomo czy się uda i może być załamka. A dzieci już brzuszkowa bardzo wyczuwają nastroje mamy, bardzo ważna jest akceptacja dzidziulka. Musicie chcieć dziecka, tu wielokrotnie dziewczyny o tym pisały. Dziecka dla samego dziecka. Płeć może być dodatkiem.
Ja też w tej ciąży miałam nadzieje, na córkę. Bo jest zupełnie inna niż wszystkie poprzednie. Wszyscy wokół mnie nakręcali. Ja miałam "przeczucie" a na którymś etapie powiedziałam do brzuszka mój synku. I już wiedziałam, ze nie mam co liczyć na dziewczynkę a mimo to gdzieś długo, długo było u mnie poczucie, że może jednak....
Także róbmy co możemy aby coś ugrać, ciesząc się z wygranej jaka jest dziecko niezależnie od płci [emoji6]i nie nakręcajmy się wróżbami, i jakimiś przesądami.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
B
bibiU
Gość
Czyli ani Gosica ani Marzycielka86 nie biorą wit. C i wapnia??? Ja narazie biore, w następnym cyklu zbadam sobie ph śluzu bo czytałam że conajmniej 6 tyg trzeba brać żeby coś się zmieniło:-)
B
bibiU
Gość
I Buniczek też nie bierze. No ja biorę ale zobaczymy, też octu czy cytryny wk£adać sobie nie mam zamiaru z tamponem a gdzieś to czytałam
reklama
Imama
Fanka BB :)
Ja po pobraniu krwi Ok 17 maja być wyniki także czekam cierpliwie. Już troszkę mi lepiej nie jestem taka słaba ale za to brzydka hehe ale pryszczy dostałam- tragedia! Tez miałyście na początku problem z cera? Bo ja w sumie nigdy i w ciążach tez nie.
Buniczek tak badam poziom hcg i progesteron bo w sumie jest na minimum. Mam nadzieje ze będzie wyższa i beta i progesteron właśnie.
Leeleeth zgadzam się z tobą. A do wróżek to nie watro w ogóle chodzić. Pisałam wam ze ogólnie po wizycie u niej jakiś pechowy dla mnie ten rok! Także ja nigdy więcej nie pójdę. A naprawdę wiedziała co gada, cała prawdę o życiu mi powiedziała. O przyszłości mam nadzieje ze tez bo ładnie to wszystko się miało potoczyć. Ale o moich poronieniach i wypadku męża nic nie powiedziała. Myśle ze ogólnikowe rzeczy mogą powiedzieć ale nie płeć. Chociaż mi wywróżyła trzech synów wiec sie okaże.
Ja teraz to chce żeby tylko było wszystko Ok. Płeć to dla mnie już nie ma znaczenia. Bo jak teraz się nie uda to ja odpuszczam i godzę się z tym ze pisana mi jest dwójka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Buniczek tak badam poziom hcg i progesteron bo w sumie jest na minimum. Mam nadzieje ze będzie wyższa i beta i progesteron właśnie.
Leeleeth zgadzam się z tobą. A do wróżek to nie watro w ogóle chodzić. Pisałam wam ze ogólnie po wizycie u niej jakiś pechowy dla mnie ten rok! Także ja nigdy więcej nie pójdę. A naprawdę wiedziała co gada, cała prawdę o życiu mi powiedziała. O przyszłości mam nadzieje ze tez bo ładnie to wszystko się miało potoczyć. Ale o moich poronieniach i wypadku męża nic nie powiedziała. Myśle ze ogólnikowe rzeczy mogą powiedzieć ale nie płeć. Chociaż mi wywróżyła trzech synów wiec sie okaże.
Ja teraz to chce żeby tylko było wszystko Ok. Płeć to dla mnie już nie ma znaczenia. Bo jak teraz się nie uda to ja odpuszczam i godzę się z tym ze pisana mi jest dwójka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: