reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Biedronka, tak przygotowania idą ostra para ;) ja łykam magnez, kwas foliowy, bit b complex, lada dzień ponowię żurawinę i rozpocznę saw palmetto. Mąż z kolei łyka korzeń Lukrecji i ekstrakt z liścia oliwnego 1 tabletka + ten sam ekstrakt s płynie, bo podobno lepiej działa .Z dieta się nie bawię, raczej jest dziewczhnkowa. Skupiam się aby obniżyć pH śluzu, trochę się zakwasić no i jeszcze s tym cyklu o+12.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama, masz racje statystyki jakoś nie powalają z ta metoda o+12. Jeszcze spróbuje ten cykl, jeśli się nie uda to i kolejny. Potem zmienię strategie. Wg mnie szybko zachodzę w ciaze i chce spróbować od ekstremalnej metody.

Leeleeth dziękuje. Już aż taka słaba nie jestem. Ale leżę non stop. Mąż na l4 to dziećmi się zajmuje bo kręgosłup boli podbrzusze tez niestety. Głowa mnie boli ah No nieciekawie. Ostatnio jak tak się czułam miałam bardzo niskie żelazo ale teraz nadal je suplementuje wiec nie wiem.
Ana87 nie pomogę. Bo nie wiem co można w ciąży.

Dziewczyny przepraszam ze o sobie ale mam problem....bolesny.czuje suchote.zaczerienuenie i pieczenie przy sikaniu☹ co moglybyscie mi polecić? Bardzo prosze o pomoc☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹
Ja polecam jeść żurawinę oraz pić duzo niegazowanej wody, dobrze jest wietrzyc podraznione miejsca i podmywac się tamtum rossa ale to sposoby na skutek a nie przyczynę. Polecam szybko odbyc wizyte u lekarza bo zapalenie pecherza jest niebezpieczne w ciąży. Może zrób badanie moczu. Współczuję strasznie tych objawów!

Jestem!Przepraszam ze tak pozno ale mielismy na 19 w innym miescie i jeszcze zapomnialam tel a pozniej syna odebrac i Go uspac.Padam na twarz ale wiesci mam dobre:)Jedna torbiel sie wchlonela a ta 2 jest maluteńka:)Serduszko sprawdzone na wszystkie sposoby i jest wszystko dobrze!a Inka to caly moj maz az w szoku jestem!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ekspertki moje! Spójrzcie na prawy dolny róg tego zdjecia...
Patrzylam się nie raz na nie, podziwiając tylko buzie dziecka[emoji7] aż do teraz gdzy spojrzalam w dol... co to ? Czy to moga byc meskie narzady? Czy tylko złudzenie i moje zmęczenie ?
1502312242-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ekspertki moje! Spójrzcie na prawy dolny róg tego zdjecia...
Patrzylam się nie raz na nie, podziwiając tylko buzie dziecka[emoji7] aż do teraz gdzy spojrzalam w dol... co to ? Czy to moga byc meskie narzady? Czy tylko złudzenie i moje zmęczenie ?
1502312242-aaaaaa.jpeg

Przykro mi to pisać bo widzę jak szukasz dowodów na pomyłkę lekarza ale jak dla mnie na zdjeciu jest pepowina, na narządy płciowe za wysoko.
Szczerze to myślę, że jezeli czujesz, że to chłopak to nie trać nadzieii bo pomyłki się zdarzają, a i sami lekarze mówią, że pewnym płci dziecka można być dopiero po porodzie :D

Leeleeth dziękuje. Już aż taka słaba nie jestem. Ale leżę non stop. Mąż na l4 to dziećmi się zajmuje bo kręgosłup boli podbrzusze tez niestety. Głowa mnie boli ah No nieciekawie. Ostatnio jak tak się czułam miałam bardzo niskie żelazo ale teraz nadal je suplementuje wiec nie wiem.
Ana87 nie pomogę. Bo nie wiem co można w ciąży.

Trzymaj sie Kochana. Na spadki żelaza pij herbatkę z pokrzywy, u mni wyniki ładnie poszły w górę [emoji6]i polecam koktajle owocowo warzywne. Bardzo mnie stawiają na nogi [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Biedronka ja ani mąż żadnej diety nie stosujemy jedynie mąż bierze ekstrakt z liścia oliwnego w płynie a ja kwas foliowy, castagnus,acard,Inofem, i zastanawiam się nad clo. A i zapomnialam codziennie proszę Boga o ten cud. :-)
Gosica ja mam dopiero 8 dpo. Także jeszcze chwilkę do nowego cyklu.;-)

reklama
@Mikallo nie mam nadziei bo nie chce sie łudzić i zaklinac rzaczywistosci. Przyjelam do wiadomosci ze jest corka i i juz : ) a to ze lekarz byl dziwny i teraz to zdj, to tylko tyle mam z tego ze moge z wami o tym porozmawiac bo tak na prawde nie mam z kim [emoji55]

Ostatnia edycja:
Do góry