reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka to super! Jak owu byla w pon to idealnie się wstrzeliliscie! A kąpiel napewno nie zaszkodziła bo już plemniczki pewnie czekały przy jajeczku wiec nie stresuj się tym! Spróbuj z mężem. Niby 3 dni po owu uznaje się za płodne ale ciężko napewno zajść po owu. Większe szanse przed.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki :D
Dzidziulek zdrowy, mierzy 7,81 cm, NT 1,5, tetno 155 :D powiedział, że nie podejmuje się okreslenia płci bo mam za dużo tluszczyku ale ogólnie bardziej wyglada mu na dziewczynkę :D Cóż bedzie 2 do kolekcji :D Najwazniejsze, że zdrowe dzieciatko :D

Chyba tetno dzidzi tez bardziej dziewczynkowe?

Co do ciąży to ta jest zupełnie inna niż pierwsza. Złe samopoczucie, wypryski i ogólnie dużo innych rzeczy. Zobaczymy czy się potwierdzi na polowkowym :)
Super ze dzidek zdrowy :-)a powiedz mi ty robilas przyrosty bety?

@Imama na przyszłej wizycie bede w ponad 22tc, to za dwa tyg a nie za 3 jak myslalam. I bede robic krzywa cukrową bleee najgorsze świństwo ☹️
@Mikallo gratuluje fajnej dzidzi, i uwazaj na siebie : )
Pokaz fote jak masz

Andzelisia niby jakieś tam położne z USG zauważyły ze tętno może określić kto mieszka w brzuszku. Poniżej 140 chłopczyk a jak więcej to dziewczynki. Ja z synem miałam 155.
Uważam ze te teorie to nie ma co patrzeć. Wiadomo ze z reguły mężczyźni np są wyżsi ale to większość i zdarzają się wysokie kobiety jak i niscy mężczyźni. To samo podobno tyczy się bety. Z reguły dziewczynki maja wyższy przyrost ale tez zdarzają się wyjątki [emoji6]
Kruszynka nawet nie wiesz jak ja teraz się boje. A wcześniej tez myślałam tylko o plci.
U mnie dzisiaj od rana kawa zbożowa i zaczęłam powoli jeść mięso i ogólnie dużo jem. Wiec dietę to mam w d.... hehe to cudowne nie przejmować się tym wszystkim [emoji6]

Kitqa to spokojnie dowiesz się na 100% kto tam siedzi! Kciuki za niespodziankę. Może akurat. Poproś o zdjęcie jak potwierdzi żeby się nie przejmować więcej

Mikallo super ze z maleństwem wszystko dobrze :* a który jesteś teraz tydzień? Wiadomo jeszcze nic pewnego i na połówkowym dowiesz się na 100% ;) a masz jakieś fotki z usg? Hmm z tym tętnem to sama nie wiem bo moja dzidzia miała 161 a powiedział ze raczej chłopak.
Mój synuś miał 160 tętno [emoji4]

xnw40tc7sy506vxn.png

Kitqa to spokojnie dowiesz się na 100% kto tam siedzi! Kciuki za niespodziankę. Może akurat. Poproś o zdjęcie jak potwierdzi żeby się nie przejmować więcej

Poproszę o dowod : )
Chce tylko wiedziec aby nie bylo takich niejasnosci

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry