reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa mam nadzieje ze to mi minie porostu. Nie chodzi mi typowo o płeć. Mysle i mam nadzieje ze nie będę męczyć się z wypryskami na twarzy. No ale może to będzie taki urok tej ciąży. U mnie dwie ciąże z synami tez się strasznie różniły. Ja tam nie wierze w żadne kształty brzucha itd ze przepowiadają płeć.
A ty na następnej wizycie który będziesz tc?
Mikallo kciuki daj znać po wizycie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
ja mam mg ca plus cynk w jednej tabletce, i właśnie myślalam o tym cynku czy on przypadkiem nie jest chłopczykowy. W zaleceniach ingender z linku imama jest do suplementacji jako dziewczynkowy. Jak Wy myślicie, co z tym cynkiem?
mam kupioną też wit c-lewoskrętna i tak myślę że może tez raz dziennie ją włącze.

wierzę jeszcze w clo, z tym że ciąża mnoga może być.Przy chłopakach w ogóle nie planowałam, teraz wydaje mi się że dużo robię w kierunku dziewczynki i liczę że może na 80% chociaż zwiększe szanse

Dzieki dziewczyny za kciuki :D
Dzidziulek zdrowy, mierzy 7,81 cm, NT 1,5, tetno 155 :D powiedział, że nie podejmuje się okreslenia płci bo mam za dużo tluszczyku ale ogólnie bardziej wyglada mu na dziewczynkę :D Cóż bedzie 2 do kolekcji :D Najwazniejsze, że zdrowe dzieciatko :D

Chyba tetno dzidzi tez bardziej dziewczynkowe?

Co do ciąży to ta jest zupełnie inna niż pierwsza. Złe samopoczucie, wypryski i ogólnie dużo innych rzeczy. Zobaczymy czy się potwierdzi na polowkowym :)

wierzę jeszcze w clo, z tym że ciąża mnoga może być.Przy chłopakach w ogóle nie planowałam, teraz wydaje mi się że dużo robię w kierunku dziewczynki i liczę że może na 80% chociaż zwiększe szanse

Ja Wam zdradzę, tak po cichutku, że bardzo liczę na clo, że będą dwie dziewuszki [emoji55][emoji23][emoji23][emoji23]
To moje największe marzenie a co sie będę rozdrabniać [emoji57][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluję serduszek @Imama 3 mam kciuki za dzisiejszą bete. Okazuje się że prawdopodobnie miałam owu w pon zatem może niedzielne poranne starania coś przyniosa bo chyba jakaś szansa jest, tylko martwię się bo w pon wieczorem zrobiłam kąpiel sobie gorąca i teraz się denerwuje czy oby ta kąpiel nie wybiła plemników czekających na owu :confused: poprostu zwyczajnie się zapomniałam i wzięłam tą ciepła kąpiel a teraz się denerwuje :huh:. A czy jak owu się przesunela była 18dc to wtedy dni płodne są dłużej?? Jutro okazuje się że mąż będzie i tak się zastanawiam czy może jeszcze jest szansa :oo:.

Leeleeth ja tez!!! Dwie córki do kompletu. Mojej znajomej się tak trafiło bez planowania. A u niej tez same chłopaki i wszyscy byli w szoku ze córki i do tego dwie!
Mikallo super gratulacje najważniejsze ze wszystko Ok. A zdj masz?
Buniczek wapno i mag powinno się brać w proporcji 2:1. Cynk gdzieś czytałam ze chłopczykowy ale nie wiem czy jak nie brany przez faceta.
Moja rada nie przesadzajcie z suplementami bo to dodatkowe wartości odżywcze dlatego dziewczyny na GD zmieniły i praktycznie nic nie biorą.

Mikallo super ze z maleństwem wszystko dobrze :* a który jesteś teraz tydzień? Wiadomo jeszcze nic pewnego i na połówkowym dowiesz się na 100% ;) a masz jakieś fotki z usg? Hmm z tym tętnem to sama nie wiem bo moja dzidzia miała 161 a powiedział ze raczej chłopak.

reklama
Tętno dziecka owszem jest taka teoria ale to tętno płodu w spoczynku czyli nie ze się rusza [emoji6]

Do góry