reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama, gratulacje. Jednak szybko zachodzisz w ciaze. Ciekawe czy tem clomid coś pomógł. Teraz uważają siebie i postaraj się o duphaston itp. Ciekawa jestem przyrostu ;)
Aleksandrakow, niezła zabawę macie z tymi wróżbami ;) ciekawe czy się sprawdza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia ale nic nie dostałam na priv.
Zapytałam wróżki i powiedziała że poki co to córki koło mnie nie widzi, ehhh ta babska ciekawość. KOrci mnie żeby zapytac jeszcze jakieś innej...

Ja tez już sobie dam spokój z tymi wróżbami bo oszaleć można... chociaż ciekawość zżera ;) u mnie tylko według wszystkich kalendarzy chińskich wychodzi corka i według wróżby z obrączki Wiec jedynie to mi daje mała nadzieje ;)

Imama super że wyniki ok, trzymam kciuki, będzie dobrze:).

Ana dzięki:) mam nadzieję że troszkę się wyluzujemy i zaskoczy:)
i oczywiście trzymam kciuki za Twoje prenatalne:)

hej dziewczyny jak gorąco na watku jakoś ostatnio sienie udzielam.nie mam co pisać....jeszcze do tej pory usg nie mialam...dopiero pierwsze bedzie 28sierpnia. IMAMA-GRATULUJE.!!!! DZiewczyny ja jak byłam w drugiej ciazy i lekarz powiedzial w 12.6tygodnu ze chłopak to tez myślałam ze to nie możliwe ze za wcześnie.czytałam i doszukiwalam sie pomyłki z jego strony....jednak lekarz nie pomylił sie. Jest syn w 100%. Teraz tez nastawiona jestem na syna... Nie nakrecam sie jak ostatnio-nadzieje mam-ale nie jakas obsesyjna jak to bylo ostatnio.... jak tym razem powie ze chłopak to nie uwierzę w pomyłkę. Mysle ze chłopczyka wczesniej można poznać niż dziewczynke.

reklama
Ana87 to ja mam teraz podobnie jak Ty... lekarz stwierdził w 12.5tyg ze syn ale ja ciagle wyszukuje w internecie pomyłek i nie powiem licze na nią. No ciekawe jak to jest z ta obrączka bo u mnie w rodzinie mamie siostrze teściowej siostrze M pokazuje prawidłowo ilość dzieci i plec a znając moje szczęście u mnie się nie sprawdzi :/

Do góry