reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Buniczek odpisalam na mail :-)
Gosica
Imama, gratulacje. Jednak szybko zachodzisz w ciaze. Ciekawe czy tem clomid coś pomógł. Teraz uważają siebie i postaraj się o duphaston itp. Ciekawa jestem przyrostu
Aleksandrakow, niezła zabawę macie z tymi wróżbami ciekawe czy się sprawdza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aleksandrakow, niezła zabawę macie z tymi wróżbami ciekawe czy się sprawdza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
aleksandra_kow
Gosica - ja w wrózby i tarota sie nie bawie jedynie ta teoria ramziego ale chyba z nia tez juz sobie daje spokoj
PrzyszłaMama87
Ja tez już sobie dam spokój z tymi wróżbami bo oszaleć można... chociaż ciekawość zżera u mnie tylko według wszystkich kalendarzy chińskich wychodzi corka i według wróżby z obrączki Wiec jedynie to mi daje mała nadzieje
Ana87
hej dziewczyny jak gorąco na watku jakoś ostatnio sienie udzielam.nie mam co pisać....jeszcze do tej pory usg nie mialam...dopiero pierwsze bedzie 28sierpnia. IMAMA-GRATULUJE.!!!! DZiewczyny ja jak byłam w drugiej ciazy i lekarz powiedzial w 12.6tygodnu ze chłopak to tez myślałam ze to nie możliwe ze za wcześnie.czytałam i doszukiwalam sie pomyłki z jego strony....jednak lekarz nie pomylił sie. Jest syn w 100%. Teraz tez nastawiona jestem na syna... Nie nakrecam sie jak ostatnio-nadzieje mam-ale nie jakas obsesyjna jak to bylo ostatnio.... jak tym razem powie ze chłopak to nie uwierzę w pomyłkę. Mysle ze chłopczyka wczesniej można poznać niż dziewczynke.
reklama
PrzyszłaMama87
Ana87 to ja mam teraz podobnie jak Ty... lekarz stwierdził w 12.5tyg ze syn ale ja ciagle wyszukuje w internecie pomyłek i nie powiem licze na nią. No ciekawe jak to jest z ta obrączka bo u mnie w rodzinie mamie siostrze teściowej siostrze M pokazuje prawidłowo ilość dzieci i plec a znając moje szczęście u mnie się nie sprawdzi :/
Podziel się: