reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama, gratulacje. Jednak szybko zachodzisz w ciaze. Ciekawe czy tem clomid coś pomógł. Teraz uważają siebie i postaraj się o duphaston itp. Ciekawa jestem przyrostu ;)
Aleksandrakow, niezła zabawę macie z tymi wróżbami ;) ciekawe czy się sprawdza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia ale nic nie dostałam na priv.
Zapytałam wróżki i powiedziała że poki co to córki koło mnie nie widzi, ehhh ta babska ciekawość. KOrci mnie żeby zapytac jeszcze jakieś innej...

Ja tez już sobie dam spokój z tymi wróżbami bo oszaleć można... chociaż ciekawość zżera ;) u mnie tylko według wszystkich kalendarzy chińskich wychodzi corka i według wróżby z obrączki Wiec jedynie to mi daje mała nadzieje ;)

Imama super że wyniki ok, trzymam kciuki, będzie dobrze:).

Ana dzięki:) mam nadzieję że troszkę się wyluzujemy i zaskoczy:)
i oczywiście trzymam kciuki za Twoje prenatalne:)

hej dziewczyny jak gorąco na watku jakoś ostatnio sienie udzielam.nie mam co pisać....jeszcze do tej pory usg nie mialam...dopiero pierwsze bedzie 28sierpnia. IMAMA-GRATULUJE.!!!! DZiewczyny ja jak byłam w drugiej ciazy i lekarz powiedzial w 12.6tygodnu ze chłopak to tez myślałam ze to nie możliwe ze za wcześnie.czytałam i doszukiwalam sie pomyłki z jego strony....jednak lekarz nie pomylił sie. Jest syn w 100%. Teraz tez nastawiona jestem na syna... Nie nakrecam sie jak ostatnio-nadzieje mam-ale nie jakas obsesyjna jak to bylo ostatnio.... jak tym razem powie ze chłopak to nie uwierzę w pomyłkę. Mysle ze chłopczyka wczesniej można poznać niż dziewczynke.

reklama
Ana87 to ja mam teraz podobnie jak Ty... lekarz stwierdził w 12.5tyg ze syn ale ja ciagle wyszukuje w internecie pomyłek i nie powiem licze na nią. No ciekawe jak to jest z ta obrączka bo u mnie w rodzinie mamie siostrze teściowej siostrze M pokazuje prawidłowo ilość dzieci i plec a znając moje szczęście u mnie się nie sprawdzi :/

Do góry