reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aleksandra_kow, dużo nas tu na forum i pomyliło mi się ze tez sprawdzasz wróżby.
Przeyszlamama87, spokojnie niedługo się dowiesz kto mieszka w Twoim brzuszku ;) trzymam kciuki za córeczkę .
Ana87, dokładnie miałam taka sama sytuacje. Lekarz w 13 tyg w obu ciążach powiedział ze jest chłopak. Przy drugiej ciazy buszowała po sieci i szukałam statystyk jeśli chodzi o pomyłki w szacunkach płci na tym etapie ciazy ;) tez myśle ze chłopczyka łatwiej rozpoznać we wczesnej ciazy.
Millo, kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przyszłamama recepcjonistka mi tylko podała wynik i normę dla 9dpo. Wiec nie wiem jak to się później oblicza. Po wyniki nie jechałam bo jutro jak pojadę zrobić betę to odbiorę, dzisiaj tylko dzwoniłam bo mieli do 13.
A robiła później po 48h betę żeby ten przyrost zobaczyć?
Millo kciuki odemnie! Trzymam mocno. BedZie pewnie wszystko Ok.

,

Załączniki

• CAM00229.jpg
    CAM00229.jpg
    599,8 KB · Wyświetleń: 553
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buedronka0506, ja używałam tych testów. Nie zawsze pokazywały mi kreski pomimo ze na teście rossmana był prawie pozytyw.

reklama
Do góry