reklama
Gosica
Fanka BB :)
Aleksandra_kow, dużo nas tu na forum i pomyliło mi się ze tez sprawdzasz wróżby.
Przeyszlamama87, spokojnie niedługo się dowiesz kto mieszka w Twoim brzuszku trzymam kciuki za córeczkę .
Ana87, dokładnie miałam taka sama sytuacje. Lekarz w 13 tyg w obu ciążach powiedział ze jest chłopak. Przy drugiej ciazy buszowała po sieci i szukałam statystyk jeśli chodzi o pomyłki w szacunkach płci na tym etapie ciazy tez myśle ze chłopczyka łatwiej rozpoznać we wczesnej ciazy.
Millo, kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przeyszlamama87, spokojnie niedługo się dowiesz kto mieszka w Twoim brzuszku trzymam kciuki za córeczkę .
Ana87, dokładnie miałam taka sama sytuacje. Lekarz w 13 tyg w obu ciążach powiedział ze jest chłopak. Przy drugiej ciazy buszowała po sieci i szukałam statystyk jeśli chodzi o pomyłki w szacunkach płci na tym etapie ciazy tez myśle ze chłopczyka łatwiej rozpoznać we wczesnej ciazy.
Millo, kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze!
Imama
Przyszłamama recepcjonistka mi tylko podała wynik i normę dla 9dpo. Wiec nie wiem jak to się później oblicza. Po wyniki nie jechałam bo jutro jak pojadę zrobić betę to odbiorę, dzisiaj tylko dzwoniłam bo mieli do 13.
A robiła później po 48h betę żeby ten przyrost zobaczyć?
Millo kciuki odemnie! Trzymam mocno. BedZie pewnie wszystko Ok.
A robiła później po 48h betę żeby ten przyrost zobaczyć?
Millo kciuki odemnie! Trzymam mocno. BedZie pewnie wszystko Ok.
B
bibiU
Gość
B
bibiU
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Używała ich któraś z Was??? Bardzo proszę o opinie :-) Millo trzymam kciuki :-)
Ja używałam, mi bardzo ładnie pokazywały
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
B
bibiU
Gość
Ja zaczynam z nimi zabawe hehe i pewnie za szybko zaczęłam testować bo codziennie jedna kreska no ale zobaczymy co dalej
Ja zaczynam z nimi zabawe hehe i pewnie za szybko zaczęłam testować bo codziennie jedna kreska no ale zobaczymy co dalej
Rób wieczorem, ponoć lepiej wychodzą. Ja robiłam rano i wieczorem. One mi świetnie ciąże pokazały [emoji6]także tego....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Marzycielka86
Dziewczyny która jeszcze się stara teraz o dzidzie? Czy już zostałam sama?
Podziel się: