reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka i Majorcia.
Juz nie wiem ktora wersja jest prawidlowa : )
Gdyby narzady pluciowe w 20tc tak jak u mnie byly widoczne na przed ostatnim obrazku jak w ksiazce to by sie zgadzalo : ) mogla lechtaczka wystawac.
U mojego dziecka byla zakonczona kulka :) takze moze lekarz wcale sie nie pomylil

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa może nie potrzebnie Ci namieszalam w głowie ale chciałam Ci pokazać że narządy żeńskie jak i męskie sa do siebie podobne i czasem nawet lekarz może się pomylić najważniejsze że dzidzia jest zdrowa i cała a i tak będziesz je kochać.

Kitqa jest tam takie samo zdjęcie jak wcześniej wkleilam z tym że dziewczyna wlaśnie pisze że 3 obraz o góry pokazuje narządy po 20 tyg.A nie jak na tamtym ze dopiero te ostatnie.

@Monia0281 udanych staranek i wróc brzemienna hihi
@Imama ciesze sie razem z toba :) wiem jak to ciezko nie dzwigac synka ,tez mam przeciez w domu takiego jak twoj, postaraj sie nie myslec az tak czarno , co ma byc to bedzie ja sie nie nastawiałam poprostu na wiele, brałam cały czas pod uwage, ze moge stracic ciaze znow, wierze ze tym razem sie uda wam, a ta twoja beta to moze znow blizniacza ze taka wysoka :)

reklama
Kitqa może nie potrzebnie Ci namieszalam w głowie ale chciałam Ci pokazać że narządy żeńskie jak i męskie sa do siebie podobne i czasem nawet lekarz może się pomylić najważniejsze że dzidzia jest zdrowa i cała a i tak będziesz je kochać.

Rozumiem i masz racje. Nie ma co juz gdybac, mogl sie pomysli i tez nie. Podobno dobry gin z niego,

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry