reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa tak te z książki. Chodzi mi o to że po prostu lekarz mógł się pomylić bo na tym etapie sa do siebie jeszcze bardzo podobne.

Imama wiedziałam tak czułam teraz odpoczywaj i nie przemeczaj się. Gratuluję

Imama gratuluje! Dbaj i uwazaj teraz szczególnie na siebie.

Przyszłamama ma odwrotnie niz ja a mi powiedziano ze chłopak wiec tu bym obstawiała dziewczynkę :p Bo moje zdjecie ponoc było do góry nogami wiec u przyszełmamy jest prawidłowo i jest po lewej stronie ;)

@Marzycielka86 ok
Widzialyscie to zdj pewnie z tysiac razy i ostatnie zdj na dole to plec po 20tyg. Spojrzcie na narzady dziewczynki, sa ma wierzchu ale lechtaczka jest bardziej w srodku. To wiec jak mogla u mojego dziecka wystawac ponad cialo z profilu i byc tak bardzo widoczna ?[emoji849][emoji848]
[emoji57]
No chyba ze malenka ma duza lechtaczke [emoji23]

1502277835-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuje dziewczyny. Będę odpoczywać i zobaczymy jak jutrzejsza beta i progesteron.
Majorcia tu mi mój lekarz nie przepisze a do innego się nie dostanę bo kolejki. Także muszę liczyć ze będzie dobrze i to pomoże. Zrobię sobie termin na przyszły tydz i zagadam z moja gin może da radę ale wcześniej mówiła ze tu w Niemczech się nie podtrzymuje luteina.
Dziewczyny teoria ramziego to usg z 6 tc. Później to jest nie precyzyjne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama Ty czesto czytasz te forum angielskie zdarza sie ze ta metoda ramziego sie nie sprawdza? U mamyginekolog jest napisane ze powinno sie badac miedzy 6-9 tygodniem. Zreszta widze ze te forum bardzo "nakręca" chyba musze przestać juz myslec o płci bo wiem ze na to juz wpływu nie mam a najważniejsze jest zdrowie dziecka.

reklama
Do góry