reklama
aleksandra_kow
Fanka BB :)
Majorcia ile informacji no i u mnie głównie dieta była która została tu obalona no i trafiłam na jony ujemne bo właśnie księżyc był w nowiu no i lato ale to zupełny przypadek bo na jony nie patrzyłam
Majorcia ale 3 chłopców i teraz 4 dziewczynka to super!
Mam jeszcze do Ciebie pytanie bo mnie bardzo męczy który tydzień ciąży jest u mnie mam wszędzie zapisane dni kiedy był stosunek i najbardziej wychodzi mi że 26 czerwca czyli beta była robiona przy 16 i 18 dniu (można zakładać ze plemniki żyją nawet 48h to wtedy by było 14 i 16) no i moje wyniki były 117 a 48h po było 304 i w laboratorium którym robiłam przedział jest taki:
1 tydzień 1-50
1-2tydzien 50-500
2-3 tydzień 100 - 5000
I patrząc m te przedziały chyba możliwe jest by było 14 i 16 dni? O becie wcześniej wcześniej ogóle nie słyszałam tylko z tego forum wiem o dlatego też ja zrobiła. A ze bardzo mnie męczy który to dnien może być od owulacji stąd może Ty mi troszke pomożesz z tym bo jak napisałam swoje przypuszczenie to napisałaś ze owulacji musiał mi się trochę przesunąć . Bo wg Ciebie to jeszcze ciąża młodsza?
Majorcia ale 3 chłopców i teraz 4 dziewczynka to super!
Mam jeszcze do Ciebie pytanie bo mnie bardzo męczy który tydzień ciąży jest u mnie mam wszędzie zapisane dni kiedy był stosunek i najbardziej wychodzi mi że 26 czerwca czyli beta była robiona przy 16 i 18 dniu (można zakładać ze plemniki żyją nawet 48h to wtedy by było 14 i 16) no i moje wyniki były 117 a 48h po było 304 i w laboratorium którym robiłam przedział jest taki:
1 tydzień 1-50
1-2tydzien 50-500
2-3 tydzień 100 - 5000
I patrząc m te przedziały chyba możliwe jest by było 14 i 16 dni? O becie wcześniej wcześniej ogóle nie słyszałam tylko z tego forum wiem o dlatego też ja zrobiła. A ze bardzo mnie męczy który to dnien może być od owulacji stąd może Ty mi troszke pomożesz z tym bo jak napisałam swoje przypuszczenie to napisałaś ze owulacji musiał mi się trochę przesunąć . Bo wg Ciebie to jeszcze ciąża młodsza?
aleksandra_kow
No i oczywiście trzymam kciuki za nowe cykle i życzę miłego początku tygodnia.
Niestety u nas niedziela była ciężka bo z małym byliśmy na pogotowiu bo miał 39,4
Niestety u nas niedziela była ciężka bo z małym byliśmy na pogotowiu bo miał 39,4
Marzycielka86
Imama ja jestem cały czas pod tym samym nikiem i będzie to teraz mój 2 cykl starań.
Gościa gdzie kupiłaś ten ekstrakt z liścia oliwnego w płynie?
Gościa gdzie kupiłaś ten ekstrakt z liścia oliwnego w płynie?
PrzyszłaMama87
Aleksandra tydzień ciąży moim zdaniem liczysz od ostatniej @ nie od owulacji Wiec się nie martw kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia. Oj zdrówka dla synka :*
Millo kochana uwierz i ciesz się ile możesz bo nosisz wymarzona córcię :* ja bym już szalała z zakupami
Jutro mam prenatalne i lekki stres mnie już dzisiaj dopadł czy wszystko Ok z maleństwem
Millo kochana uwierz i ciesz się ile możesz bo nosisz wymarzona córcię :* ja bym już szalała z zakupami
Jutro mam prenatalne i lekki stres mnie już dzisiaj dopadł czy wszystko Ok z maleństwem
andzelisia
Przyszla mama ja caly czas o tobie mysle bo jutro masz obalic teorie z niskim przyrostem bety :-)
Antonia2016
To nie ludzi wina... Bo sama dobrze wiesz że przydałaby się wam [emoji6] mi też by się,, przydała,, ale co zrobisz jak taki nasz los [emoji39]Też mam synów 14 i 9 lat i tak jak u ciebie strasznie mnie nadszedł instynkt macierzyński i chęć właśnie posiadania ostatni raz już takiego maluszka. Dowiedziałam się że kuzynka będzie mieć córkę a ma syna, zrobiło mi się przykro mam nadzieję że jak usłyszę pierwszy raz serduszko mojej dzieciny to mi to wyjdzie z głowy. Wkurzają mnie te komentarze a przydała wam by się córka. Wszyscy wiedzą wszystko co by sie nam przydało wrrrr
Imama
Buniczek mąż teraz ciężko. Dzisiaj dopiero lepiej. Ma kamienie na nerkach i już mu drugi tydz schodzi i ostatnie dni co chwile na pogotowiu po znieczulenia. Wczoraj miał mieć zabieg wkładano szyn przez cewnik żeby wyciągnąć kamień ale tuż przed zabiegiem mu minęło i już cała noc przespał i dzisiaj Ok. Także ulga niemożliwa!
Mój mąż to da chyba zawsze radę. Stad wiem ze wysoki testosteron będzie miał. Jeszcze u mnie zostało 18 dni do owu także zobaczymy czy coś jeszcze się nie stanie bo co chwile pech! Ale z drugiej str dobrze ze ominęła cykl bo tak to bym się wkurzała ze takie wypadki a mieliśmy się starac itd.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój mąż to da chyba zawsze radę. Stad wiem ze wysoki testosteron będzie miał. Jeszcze u mnie zostało 18 dni do owu także zobaczymy czy coś jeszcze się nie stanie bo co chwile pech! Ale z drugiej str dobrze ze ominęła cykl bo tak to bym się wkurzała ze takie wypadki a mieliśmy się starac itd.
Imama
Marzycielka Aha! To to początki. Wiec powolutku się uda [emoji6]
Gosica daj namiar z ciekawości. Ale mój mąż to tylko i tak tabletki płynnego by pewnie nie pił. A faktycznie może zależy ile tego ekstraktu w mg jest.
Andzelisia No ale ludzie to nieraz po chamsku jak się powie ze chłopczyk to zamiast gratulować to wzdychają jaka to tragedia ze drugi chłopczyk a nie parka. Nie chce myśleć co za teksty będę miała przy trzecim. No ale taka ludzka natura. A nie jedna zazdrości. Bo miałam taka znajoma co się okazało ma 6 córek i jak na mnie patrzyła to mówiła "pewnie córka" a ja ze właśnie nie. A ona ze ile by dała żeby tego siusiaka na usg zobaczyć!
Gosica daj namiar z ciekawości. Ale mój mąż to tylko i tak tabletki płynnego by pewnie nie pił. A faktycznie może zależy ile tego ekstraktu w mg jest.
Andzelisia No ale ludzie to nieraz po chamsku jak się powie ze chłopczyk to zamiast gratulować to wzdychają jaka to tragedia ze drugi chłopczyk a nie parka. Nie chce myśleć co za teksty będę miała przy trzecim. No ale taka ludzka natura. A nie jedna zazdrości. Bo miałam taka znajoma co się okazało ma 6 córek i jak na mnie patrzyła to mówiła "pewnie córka" a ja ze właśnie nie. A ona ze ile by dała żeby tego siusiaka na usg zobaczyć!
reklama
andzelisia
Ja wczoraj bylam w kosciele i podszedl do mnie moze roczny chlopczyk.Taki byl kochany usmiech od ucha do ucha.I tak sobie pomyslalam czy to wazne jaka plec.Wiadomo ze chce corke ale mysle ze synka tez pokocham :-)
Podziel się: