reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przypomnij jakie te czynniki spelnilas???
Urinal intensiv do owu. Magnez. Wit b6. Cadtagnus.wapn. Kwas foliowy. Acard. Pomiary cyklu termometrem. Świecą lawendowa przy staraniach. Dużo piwa. Męża bieganie. Papierosy.gorace kąpiele męża przed. I jeszcze miovarian.to suplement wspomagający owu. I to od lipca zeszłego roku. Starania od pazdzirnika/listopada. W 6 cyklu zaskoczyło co dwa dni. Odstęp przed owu nie chciał zaskoczyć. Tyle [emoji6] synek Poprostu pchał się na ten świat [emoji7]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Jesteś dla nas przykładem ciesząc się synkiem. Cieszę się razem z tobą u mnie też przed owu się nie udawało.. Dopiero los chciał ze mąż niespodziewanie przyjechał 2dni po owu i jest [emoji173]️
Na początku moje nastawienie było podobne do Waszego. Chciałam spróbować trzeci raz czy uda nam się mieć córkę. I też trochę się nakręcałam.. Ale wtedy jeszcze nie podjęliśmy decyzji 100% o staraniach bo mąż wiecznie mnie studził że jednak może nie wyjsc. Trochę to trwało ale już moja chęć mieć małego noworodka jeszcze raz po takiej przerwie (12i9lat) była tak duża że poprostu płeć zeszła na kolejny plan. Mimo to stosowałam to co wyczytałam [emoji2] żeby pomóc i wiedzieć że zrobiłam i się postarałam. I teraz widzę że poprostu tak ma być. I przestałam już się nakręcać i myśleć o dziewczynce i moja chęć minęła [emoji2] chcę tego kto siedzi i rośnie w moim brzuchu czyli Ignasia [emoji7] I nie titam już do dziewczynek i nie zazdroszczę tylko cieszę się z tego co mam[emoji3] zdrowych synów!!!! I to moja duma [emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

Marzycielka przykro mi bardzo! Ale trzymam kciuki za nas teraz.
Ja tez dziewczyny jestem nakręcona na córkę. Wiem ze i tak do końca życia będę o tym myślała jak się nie uda. No ale będzie trzeba się z tym. Niestety ale nic nie zrobimy. Jedynie selekcja plemników. Wiem ze dużo dziewczyn z Europy jeździ na Cypr. Koszt 6500€ za cały proces zapłodnienia itd. Nie powiem, zastanawiałam się nad tym ale to wg mnie za duża ingerencja.
Ja wiem ze będę miała chłopca ale nadzieja pozostaje ze jednak może jakiś cud się stanie! Życzę aby posypały nam się te córeczki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ale już moja chęć mieć małego noworodka jeszcze raz po takiej przerwie (12i9lat) była tak duża że poprostu płeć zeszła na kolejny plan
Też mam synów 14 i 9 lat i tak jak u ciebie strasznie mnie nadszedł instynkt macierzyński i chęć właśnie posiadania ostatni raz już takiego maluszka. Dowiedziałam się że kuzynka będzie mieć córkę a ma syna, zrobiło mi się przykro mam nadzieję że jak usłyszę pierwszy raz serduszko mojej dzieciny to mi to wyjdzie z głowy. Wkurzają mnie te komentarze a przydała wam by się córka. Wszyscy wiedzą wszystko co by sie nam przydało wrrrr

Imama, ja działam w tym cyklu.Zaczelam brać castangus i chyba pierwsza faza cyklu mi się skraca, bo nie miałam już w 11/12 dniu cyklu śluzu, a dzisiaj się pojawił. Znalazłam ekstrakt z liścia oliwnego w płynie, pamietam pisałaś ze jest lepszy.Kupilam za ok.20 zł 500ml (30ml dziennie).
My chyba spróbujemy na o+12.

Widzę ruch na forum się wzmogły ;) gratuluje pozytywnych testów.

Co do metody radzi to nie bardzo w nią wierze. Chociaż muszę troszkę o niej poczytać, może zmienię zdanie na ten temat :)

Andzelisia tez staramy się o córkę. Mam 2 przejechanych synów. Ale nie ukrywam, ze parcie na córę mam. Moje największe marzenie to córeczka.Licze się z tym, ze będzie 3 syn, ale łudzę się ze może akurat nam się uda z planowaniem choć przy tak silnych u mojego męża plemnikach może być różnie ;)

Antonia2016 gratuluje trzeciego synka, ze jest zdrowy i potrafisz z tego się cieszyc. Będziesz królowa domu.

Kruszynka komentarze najgorsze ale tak było i będzie. Niestety ludzie już nie wiem czy nieświadomie czy specjalnie takie teksty czasem walna ze masakra. Ja przy drugim synu co się nasłuchałam. Wtedy się bardzo przejmowałam. Teraz już wiem co odpowiadać i naprawdę się cieszę, mój najmłodszy to straszny tulasek i bardzo kochany jest. Zacalowalabym go na smierć hehe
Marzycielka a który to cykl starań? Pisałaś wcześniej ze byłaś pod innym nikiem i ze zaprzestaliscir staran na jakieś czas?
Gosica ale z tym castagnusem pamiętaj żeby po owulacji odstawić. A który jesteś dc? Ja dzisiaj @. Tragedia jakaś jak mnie wszystko boli i strasznie krwawie. Ale to może przez te poronienia, w sumie się cieszę niech wszystko się ładnie oczyści.
Ekstrakt tak. Super wyniki były jeśli chodzi o plemniki żeńskie właśnie po tym w płynie!
Próbuj jak to pierwszy cykl, może akurat skoro nie miałaś problemy z zajściem to się uda. Ale metodę o+12 stosuje się z przynajmniej 7 dniowa abstynencja, tak ta kobieta co "wynalazła" ta metodę właśnie pisała.

reklama
Do góry