reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Majorcia ile informacji :) no i u mnie głównie dieta była która została tu obalona ;) no i trafiłam na jony ujemne bo właśnie księżyc był w nowiu no i lato ;) ale to zupełny przypadek bo na jony nie patrzyłam

Majorcia ale 3 chłopców i teraz 4 dziewczynka to super!

Mam jeszcze do Ciebie pytanie bo mnie bardzo męczy który tydzień ciąży jest u mnie mam wszędzie zapisane dni kiedy był stosunek i najbardziej wychodzi mi że 26 czerwca czyli beta była robiona przy 16 i 18 dniu (można zakładać ze plemniki żyją nawet 48h to wtedy by było 14 i 16) no i moje wyniki były 117 a 48h po było 304 i w laboratorium którym robiłam przedział jest taki:
1 tydzień 1-50
1-2tydzien 50-500
2-3 tydzień 100 - 5000
I patrząc m te przedziały chyba możliwe jest by było 14 i 16 dni? O becie wcześniej wcześniej ogóle nie słyszałam tylko z tego forum wiem o dlatego też ja zrobiła. A ze bardzo mnie męczy który to dnien może być od owulacji stąd może Ty mi troszke pomożesz z tym bo jak napisałam swoje przypuszczenie to napisałaś ze owulacji musiał mi się trochę przesunąć . Bo wg Ciebie to jeszcze ciąża młodsza? :)

No i oczywiście trzymam kciuki za nowe cykle i życzę miłego początku tygodnia.
Niestety u nas niedziela była ciężka bo z małym byliśmy na pogotowiu bo miał 39,4 :(

Imama ja jestem cały czas pod tym samym nikiem i będzie to teraz mój 2 cykl starań.
Gościa gdzie kupiłaś ten ekstrakt z liścia oliwnego w płynie?

Aleksandra tydzień ciąży moim zdaniem liczysz od ostatniej @ nie od owulacji Wiec się nie martw kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia. Oj zdrówka dla synka :*
Millo kochana uwierz i ciesz się ile możesz bo nosisz wymarzona córcię :* ja bym już szalała z zakupami :D
Jutro mam prenatalne i lekki stres mnie już dzisiaj dopadł czy wszystko Ok z maleństwem

Też mam synów 14 i 9 lat i tak jak u ciebie strasznie mnie nadszedł instynkt macierzyński i chęć właśnie posiadania ostatni raz już takiego maluszka. Dowiedziałam się że kuzynka będzie mieć córkę a ma syna, zrobiło mi się przykro mam nadzieję że jak usłyszę pierwszy raz serduszko mojej dzieciny to mi to wyjdzie z głowy. Wkurzają mnie te komentarze a przydała wam by się córka. Wszyscy wiedzą wszystko co by sie nam przydało wrrrr
To nie ludzi wina... Bo sama dobrze wiesz że przydałaby się wam [emoji6] mi też by się,, przydała,, ale co zrobisz jak taki nasz los [emoji39]

xnw40tc7sy506vxn.png

Buniczek mąż teraz ciężko. Dzisiaj dopiero lepiej. Ma kamienie na nerkach i już mu drugi tydz schodzi i ostatnie dni co chwile na pogotowiu po znieczulenia. Wczoraj miał mieć zabieg wkładano szyn przez cewnik żeby wyciągnąć kamień ale tuż przed zabiegiem mu minęło i już cała noc przespał i dzisiaj Ok. Także ulga niemożliwa!
Mój mąż to da chyba zawsze radę. Stad wiem ze wysoki testosteron będzie miał. Jeszcze u mnie zostało 18 dni do owu także zobaczymy czy coś jeszcze się nie stanie bo co chwile pech! Ale z drugiej str dobrze ze ominęła cykl bo tak to bym się wkurzała ze takie wypadki a mieliśmy się starac itd.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka Aha! To to początki. Wiec powolutku się uda [emoji6]
Gosica daj namiar z ciekawości. Ale mój mąż to tylko i tak tabletki płynnego by pewnie nie pił. A faktycznie może zależy ile tego ekstraktu w mg jest.
Andzelisia No ale ludzie to nieraz po chamsku jak się powie ze chłopczyk to zamiast gratulować to wzdychają jaka to tragedia ze drugi chłopczyk a nie parka. Nie chce myśleć co za teksty będę miała przy trzecim. No ale taka ludzka natura. A nie jedna zazdrości. Bo miałam taka znajoma co się okazało ma 6 córek i jak na mnie patrzyła to mówiła "pewnie córka" a ja ze właśnie nie. A ona ze ile by dała żeby tego siusiaka na usg zobaczyć!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj bylam w kosciele i podszedl do mnie moze roczny chlopczyk.Taki byl kochany usmiech od ucha do ucha.I tak sobie pomyslalam czy to wazne jaka plec.Wiadomo ze chce corke ale mysle ze synka tez pokocham :-)

Do góry