reklama
andzelisia
Fanka BB :)
A no to zrozumiale.Bo straciłam dwie ciąże i robiłam szybko tsh i bete
andzelisia
Dopiero teraz doczytalam ze ta beta co u Ciebie wzrosla o 154 to byla po 3 dniach.u mnie jednak po dwoch bylo tylko 166 czy 165...A no to zrozumiale.
aleksandra_kow
Dziewczyny tak piszecie o tej becie ja jestem +/- 18 dni po owulacji chodz ciężko mi to stwierdzić. Dziś byłam na becie i jeśli sie potwierdzi ze to ciąża to znowu muszę iśc ponowić badanie?
andzelisia
Majorcia chyba na czas ciazy myslenie mi sie wylaczylo he he to faktycznie u mnie byl wiekszy przyrost jak u Ciebie bo u Ciebie w ciagu 3 dni.A Antonia pamietam ze chyba miala 170% ciekawe ile po owulacji robila bete???
PrzyszłaMama87
U mnie pierwsza beta była 58 ale wiem ze implantacja tez była wczesnie bo 7dpo a w 8dpo na teście było widać cień i chyba wtedy powinnam zrobić betę natomiast ja betę zrobiłam w 10dpo gdzie kreska na teście była dość wyraźna i powtórzyłam w 12dpo i beta wynosiła 148
Marzycielka86
Dziewczyny czy którejś z Was testy owulacyjne potwierdziły ciąże, a którejś nie a mimo to jest w ciąży?
andzelisia
A dzis kuzynka lat 37 dwojka dzieci w wieku 10 i 9 lat i wiecej nie planowala wybrala sie z mama do lek i stwierdzila ze zapyta u gin o cytologie bo kilka lat nie robila i akurat nie bylo ludzi wiec gin ja przyjal .Wyszla z placzem bo stwierdzil 5\6. Tydz ciazy :-)
reklama
Andzelisia nieważne że po trzech ale liczy się przyrost gdybym zrobiła bete po dwóch dniach to zamiast 247 byłoby mniej ze 160Dopiero teraz doczytalam ze ta beta co u Ciebie wzrosla o 154 to byla po 3 dniach.u mnie jednak po dwoch bylo tylko 166 czy 165...
Podziel się: