reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to napewno ale jak sama widzisz masz ciut lepszy przyrost odemnie więc bądź dobrej myśli skoro u mnie była córcia to u Ciebie też może zamieszkała córeczka
No wlasnie majorcia popraw mnie jesli sie myle ;-) skoro u mnie w ciagu 2 dni byl przyrost o 165 % a u Ciebie w ciagu 3 dni o 155 czy jakos tak to u mnie byl wiekszy??? Jak to mowia nadzieja umiera ostatnia :-).Ja za tydz mam wizyte ale to będzie 9 lub poczatek 10 tyg to nie wiem czy nie za wczesnie na nuba :-)

reklama
A co sądzicie o moich testach konsultacyjnych. Dodam ze jestem 12 dpo.

Załączniki

• bb1.jpg
    bb1.jpg
    103,8 KB · Wyświetleń: 52
U mnie testy owu pokazywały ciąże wyraźniej niż ciążowe [emoji6]
Zrób jutro ciążowy bo może cos jest ba rzeczy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ta teoria o przyroście bety na dana płeć jest tylko ważna na samym początku? U mnie jak jest około 18 dni po owulacji to juz w tym kierunku raczej nie ma sensu isc? Tylko teraz robić by sprawdzić czy ciąża rozwija się prawidłowo?

reklama
No wlasnie majorcia popraw mnie jesli sie myle ;-) skoro u mnie w ciagu 2 dni byl przyrost o 165 % a u Ciebie w ciagu 3 dni o 155 czy jakos tak to u mnie byl wiekszy??? Jak to mowia nadzieja umiera ostatnia :-).Ja za tydz mam wizyte ale to będzie 9 lub poczatek 10 tyg to nie wiem czy nie za wczesnie na nuba :-)
Tak twój przyrost większy
Na podglądanie za wcześnie ale już za trzy tygodnie może coś się da podejrzeć

Do góry