reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny tak piszecie o tej becie ja jestem +/- 18 dni po owulacji chodz ciężko mi to stwierdzić. Dziś byłam na becie i jeśli sie potwierdzi ze to ciąża to znowu muszę iśc ponowić badanie?

Tak jeżeli chcesz wiedzieć jak się rozwija ciąża to wynik musi się podwoić po 48 godzinach a minimum musi być te 60% przyrostu po dwóch dniach Jak jest poniżej tzn że ciąża nie rozwija się prawidłowo

Majorcia chyba na czas ciazy myslenie mi sie wylaczylo he he to faktycznie u mnie byl wiekszy przyrost jak u Ciebie bo u Ciebie w ciagu 3 dni.A Antonia pamietam ze chyba miala 170% ciekawe ile po owulacji robila bete???

U mnie pierwsza beta była 58 ale wiem ze implantacja tez była wczesnie bo 7dpo a w 8dpo na teście było widać cień i chyba wtedy powinnam zrobić betę natomiast ja betę zrobiłam w 10dpo gdzie kreska na teście była dość wyraźna i powtórzyłam w 12dpo i beta wynosiła 148

A dzis kuzynka lat 37 dwojka dzieci w wieku 10 i 9 lat i wiecej nie planowala wybrala sie z mama do lek i stwierdzila ze zapyta u gin o cytologie bo kilka lat nie robila i akurat nie bylo ludzi wiec gin ja przyjal .Wyszla z placzem bo stwierdzil 5\6. Tydz ciazy :-)

reklama
Do góry