reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny tak piszecie o tej becie ja jestem +/- 18 dni po owulacji chodz ciężko mi to stwierdzić. Dziś byłam na becie i jeśli sie potwierdzi ze to ciąża to znowu muszę iśc ponowić badanie?

Tak jeżeli chcesz wiedzieć jak się rozwija ciąża to wynik musi się podwoić po 48 godzinach a minimum musi być te 60% przyrostu po dwóch dniach Jak jest poniżej tzn że ciąża nie rozwija się prawidłowo

Majorcia chyba na czas ciazy myslenie mi sie wylaczylo he he to faktycznie u mnie byl wiekszy przyrost jak u Ciebie bo u Ciebie w ciagu 3 dni.A Antonia pamietam ze chyba miala 170% ciekawe ile po owulacji robila bete???

U mnie pierwsza beta była 58 ale wiem ze implantacja tez była wczesnie bo 7dpo a w 8dpo na teście było widać cień i chyba wtedy powinnam zrobić betę natomiast ja betę zrobiłam w 10dpo gdzie kreska na teście była dość wyraźna i powtórzyłam w 12dpo i beta wynosiła 148

A dzis kuzynka lat 37 dwojka dzieci w wieku 10 i 9 lat i wiecej nie planowala wybrala sie z mama do lek i stwierdzila ze zapyta u gin o cytologie bo kilka lat nie robila i akurat nie bylo ludzi wiec gin ja przyjal .Wyszla z placzem bo stwierdzil 5\6. Tydz ciazy :-)

reklama
Do góry