reklama
Patrycja2810
Fanka BB :)
Dużo zdrowia dla mężaDziewczyny co za weekend! Dopiero dochodzę do siebie!
Poprostu cieszcie się z małych rzeczy a nie przejmujcie głupotami! Nigdy nie wiecie co was może spotkać.
Ana87 moim zdaniem coś jest z ciąża nie tak i dopóki nie zrobisz bety i nie sprawdzisz przyrostu testy Ci nic nie dają. Nogdy nie będzie odpowiedni moment zawsze znajdziesz bądź wyczytasz ze coś innego mogło pomoc. A planować nie warto. Planowałam ciąże a już dwa razy poroniłam. Niby tez jest Ok ale jednak coś nie tak!
Mój mąż był na kawalerskim u mojego brata zaatakowano ich i mojemu mężowi wbito nóż w zebra i zachaczylo o płuco. Cała sobotę byłam w szpitalu. Ściągali mu wodę z płuc stan już stabilny! Także nigdy nie wiecie co przyniesie każdy dzień każda chwila! Cieszcie się tym co macie a Ty Ana87 rób wszystko żeby ciąża się utrzymała bo później może być tak ze sobie zaplanujesz a Pan Bóg będzie miał inny plan.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycja2810
Ja widzę mały cień i powyorzylabym za dwa dniIMama-straszne to co piszesz wspolczuje☹ zrobiłam test i co sadzicie?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Tak mówią [emoji5] zobaczymy jak będzie w praktyce[emoji5]To fajnie będą nim się opiekować mój 11 latek pomaga mi najwięcej i opiekuje się młodszym rodzeństwem
Monia0281
Leeleeth tak mi przykro z powodu Taty Dobrze że już z ciążą się ustabilizowało. Trzymaj się mocno
Imama ale miałaś przeżycia w ten weekend masakra po prostu. W takich sytuacjach człowiek dopiero sobie zdaje sprawę jakie życie jest kruche i że trzeba cieszyć się każdą chwilą. Dobrze, że już mąż lepiej się czuje.
Antonia śliczny Ignaś, gratulacje! Na pewno chłopy będą dzielnymi braćmi i będą Ci pomagać. Będziesz miała rodzinkę.pl
Imama ale miałaś przeżycia w ten weekend masakra po prostu. W takich sytuacjach człowiek dopiero sobie zdaje sprawę jakie życie jest kruche i że trzeba cieszyć się każdą chwilą. Dobrze, że już mąż lepiej się czuje.
Antonia śliczny Ignaś, gratulacje! Na pewno chłopy będą dzielnymi braćmi i będą Ci pomagać. Będziesz miała rodzinkę.pl
ana.
@Antonia2016 ale przystojniaka nosisz tam pod sercem najwazniejsze ze zdrowy, super fotka
@Mikallo pewnie wina sprzetu, dobrze ze w koncu usatysfakcjonowana wizyta ,ciesze sie a ja odliczam dni do wizyty.
i wciaz mam ten niepokoj raz mysle pozytywnie, raz nie, raz sie nastawiam na ciaze, a raz mysle czy zdaze na łyzeczkowanie przed wyjazdem do pl. bo to przeciez roznie moze byc jeszcze,bo wyjezdzamy 20tego na 3 tyg masakra co w mojej glowie sie tworzy czasem, a jeszcze poltora tyg przedemna ehhh za dlugo to juz sie ciagnie, ale moj lekarz ma urlop.
@leeleeth trzymaj sie dzielnie dzis kochana, dla taty [*]
@Mikallo pewnie wina sprzetu, dobrze ze w koncu usatysfakcjonowana wizyta ,ciesze sie a ja odliczam dni do wizyty.
i wciaz mam ten niepokoj raz mysle pozytywnie, raz nie, raz sie nastawiam na ciaze, a raz mysle czy zdaze na łyzeczkowanie przed wyjazdem do pl. bo to przeciez roznie moze byc jeszcze,bo wyjezdzamy 20tego na 3 tyg masakra co w mojej glowie sie tworzy czasem, a jeszcze poltora tyg przedemna ehhh za dlugo to juz sie ciagnie, ale moj lekarz ma urlop.
@leeleeth trzymaj sie dzielnie dzis kochana, dla taty [*]
truskaffka
Kiedys tu zagladalam i ale to bylo wieki temu. Mialam wtedy 2 synkow. Myslalm ze moze sprobuje zaplanowac corke ale los chcial inaczej i wczesniej nieplanowanie pojawily sie 2 kreseczki. I wtedy jak pisala ktoras los mnie nauczyl pokory. Nie dosc ze zagrozona ciąza, podejrzenie ciazy blizniaczej to jeszcze syjamskiej. Milion przeplakanych nocy i prosby o zdrowe dziecko. I mam Miloszka najukochansze dziecko na swiecie. Mamy rodzinke pl a ja nawet nie mysle ze brakuje mi córki. Takze czasami los ma inne scenariusze dla nas. Zagladam tu bardzo rzadko ale zycze spelnienia marzen i cieszmy sie z tego co mamy.
Antonia ja mam identyczna roznice wieku . Gdy Miloszek sie urodzil najstarsxy mial 12 , mlodszy 9 lat i chlopaki super pomagali przy naszym malym rodzynku.
Antonia ja mam identyczna roznice wieku . Gdy Miloszek sie urodzil najstarsxy mial 12 , mlodszy 9 lat i chlopaki super pomagali przy naszym malym rodzynku.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: