reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny co za weekend! Dopiero dochodzę do siebie!
Poprostu cieszcie się z małych rzeczy a nie przejmujcie głupotami! Nigdy nie wiecie co was może spotkać.
Ana87 moim zdaniem coś jest z ciąża nie tak i dopóki nie zrobisz bety i nie sprawdzisz przyrostu testy Ci nic nie dają. Nogdy nie będzie odpowiedni moment zawsze znajdziesz bądź wyczytasz ze coś innego mogło pomoc. A planować nie warto. Planowałam ciąże a już dwa razy poroniłam. Niby tez jest Ok ale jednak coś nie tak!
Mój mąż był na kawalerskim u mojego brata zaatakowano ich i mojemu mężowi wbito nóż w zebra i zachaczylo o płuco. Cała sobotę byłam w szpitalu. Ściągali mu wodę z płuc stan już stabilny! Także nigdy nie wiecie co przyniesie każdy dzień każda chwila! Cieszcie się tym co macie a Ty Ana87 rób wszystko żeby ciąża się utrzymała bo później może być tak ze sobie zaplanujesz a Pan Bóg będzie miał inny plan.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dużo zdrowia dla męża

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

To fajnie będą nim się opiekować mój 11 latek pomaga mi najwięcej i opiekuje się młodszym rodzeństwem
Tak mówią [emoji5] zobaczymy jak będzie w praktyce[emoji5]

xnw40tc7sy506vxn.png

Leeleeth tak mi przykro z powodu Taty :( Dobrze że już z ciążą się ustabilizowało. Trzymaj się mocno :)

Imama ale miałaś przeżycia w ten weekend masakra po prostu. W takich sytuacjach człowiek dopiero sobie zdaje sprawę jakie życie jest kruche i że trzeba cieszyć się każdą chwilą. Dobrze, że już mąż lepiej się czuje.

Antonia śliczny Ignaś, gratulacje! Na pewno chłopy będą dzielnymi braćmi i będą Ci pomagać. Będziesz miała rodzinkę.pl;)

@Antonia2016 ale przystojniaka nosisz tam pod sercem :) najwazniejsze ze zdrowy, super fotka :D
@Mikallo pewnie wina sprzetu, dobrze ze w koncu usatysfakcjonowana wizyta ,ciesze sie :) a ja odliczam dni do wizyty.
i wciaz mam ten niepokoj raz mysle pozytywnie, raz nie, raz sie nastawiam na ciaze, a raz mysle czy zdaze na łyzeczkowanie przed wyjazdem do pl. bo to przeciez roznie moze byc jeszcze,bo wyjezdzamy 20tego na 3 tyg masakra co w mojej glowie sie tworzy czasem, a jeszcze poltora tyg przedemna ehhh za dlugo to juz sie ciagnie, ale moj lekarz ma urlop.
@leeleeth trzymaj sie dzielnie dzis kochana, dla taty [*]

Antonia och jaki On cudny♡Gratuluje!Zdrowiutki wspanialy chlopczyk a imię bardzo mi się podoba!!:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedys tu zagladalam i ale to bylo wieki temu. Mialam wtedy 2 synkow. Myslalm ze moze sprobuje zaplanowac corke ale los chcial inaczej i wczesniej nieplanowanie pojawily sie 2 kreseczki. I wtedy jak pisala ktoras los mnie nauczyl pokory. Nie dosc ze zagrozona ciąza, podejrzenie ciazy blizniaczej to jeszcze syjamskiej. Milion przeplakanych nocy i prosby o zdrowe dziecko. I mam Miloszka najukochansze dziecko na swiecie. Mamy rodzinke pl a ja nawet nie mysle ze brakuje mi córki. Takze czasami los ma inne scenariusze dla nas. Zagladam tu bardzo rzadko ale zycze spelnienia marzen i cieszmy sie z tego co mamy.
Antonia ja mam identyczna roznice wieku . Gdy Miloszek sie urodzil najstarsxy mial 12 , mlodszy 9 lat i chlopaki super pomagali przy naszym malym rodzynku.

Ostatnia edycja:
reklama
Ana nakopie Ci do dupy zaraz za te mysli o łyzeczkowaniu grrr!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry