reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana87 no jest bladzioch i jeśli Ci zależy to leć po luteine i na bete przez dwa razy Ja bym tak zrobiła i jeszcze tsh i progesteron ale decyzja należy do Ciebie

reklama
No mąż już wporzadku, na lekach przeciwbólowych ale jak rtg wyjdzie Ok i wszystko się goi to wyjdzie już w weekend pewnie. On w szoku ja w szoku! Ah ciężko było ale dobrze ze wszystko tak się skończyło.
Jak czytam was to jakoś odlatuje od tego także zaglądam.
Ana87 widzę tez bladzioszka. Skoro już miałas problem wcześniej a teraz No kreseczka dość słaba to bym poszła na badani krwi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama o matko [emoji33] bardzo mi przykro i zdrowia zycze.

Ana87 na tym cien widze.

Antonia czekam na wiesci.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama straszne to co piszesz! Duzo zdrówka dla Twojego męża. Dobrze, że już stan jest stabilny.
@Ana87 ja widzę bladziocha.
@ana. juz nie dlugo, zaraz zobaczysz swoją dzidzie :D
Ja po wizycie w duzo lepszym humorze. Ginekolog profesjonalny, niebo a ziemia do poprzedniego lekarza! Pokazał mi dziecko, sprawdził bicie serca, rozwiał moje obawy i na bóle podbrzusza dał luteine. Założyli mi również kartę ciąży. Ani razu nie było tekstu typu "juz pani raz byla w ciazy to powinna pani wszystko wiedzieć". Podsumowujac jestem zadowolona :D Ciekawi mnie tylko fakt, że w piatek dziecko miało wielkosc na 6t4d a dzis po 3 dniach na 7t6d, czy to moze byc kwestia jakosci sprzetu? Raczej maluszek nie urósł tyle przez weekend. Jak myslicie? Według OM mam dziś 7t4d. Termin na 18.02.2018 :D

Imama o matko!Masakra jakas!Nie potrafie sobie nawet wyobrazic tego wszystkiego!Czasem sie slyszy w wiadomoscjach czy gdzies a to Was spotkalo!!Dobrze ze stabilny i ze dochodzi do Siebie!Duzo zdrowia !!!

Ana87 no cień jest ..teraz pytanie co dalej..czy sie bedzie rozwijac ciaza..

Mikallo super ze trafilas na fajnego lekarza i juz jestes spokojna:* i dzidzius ma się dobrze:)

Antonia no wlasnie!!gdzie sie podziewasz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem [emoji7] byłam jeszcze tu i tam na zakupach. Przedstawiam wam mojego trzeciego synka, chyba zostanie Ignaś [emoji173]
1499101956-aaaaaa.jpeg

Wszystko jest super. Cały pomierzony. Wypytałam o co chciałam i jestem happy [emoji12] kręgosłup serduszko nerki i wszystko inne żadnych rozszczepów itp [emoji16]zdrowy chłop 420g

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry