reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia alez fotogeniczny ten Twoj synus:) Imie tez mi sie baaaardzo podoba:)
Ana bedzie dobrze!!!Rozumiem Twoje obawy, sama tez sie nieraz zastanawiam czy bedzie wszystko dobrze ale trzeba mysle pozytywnie. Mi tez sie wydawalo ze do wizyty tak daleko a ten tydzien zlecial w mgnieniu oka.Dzisiaj o 19.15 jestem umowiona z ginem. musze zaopatrzyc sie w imbir poniewaz zaczynaja mi.sie mdlosci.Przypomnij mi prosze jak go przygotowujesz zeby zjesc...
Leeleeth wspolczuje Ci mocno przykrych przezyc, trzymaj sie dzielnie, przytulam mocno.Mam nadzieje ze Ty i maluszek czujecie sie juz dobrze!!
Truskaffka szczesliwie zakonczona historia, az milo przeczytac i ciesze sie ze masz zdrowego i kochanego synusia.Ja do parki chcialabym coreczke ale tak na prawde wiem ze bede skakac z radosci jak urodzi nam sie synek, najwazniejsze zeby byl zdrowiotki!
Imama a Ty jak sie czujesz?podjeliscue juz decyzjeco do staranek...?
Dziewczyny dzisiaj wieczorem mam pierwsza wizyte, trzymajcie prosze kciuki zeby bylo dobrze!!:)
Tak [emoji173] a profil typowo nasz rodzinny [emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@ASA915 normalnie ucinam cienki plasterek przegryze troche i polykam popijajac, bo ciezko wchodzi na sucho pomaga mi na jakies dwie, trzy godzinki, wiec super tyle, ze na jak pomysle o nim to juz i sie slina zbiera, ale tylko imbir mi pomaga, mozesz tez zetrzec na tarce i do herbaty jesli za mocne ci bedzie, mi slabo dziala w herbacie.
Dzis masz wizyte:) napisz wieczorem jak tam u was :) bede trzymac kciuki.
@Millo @Majorcia staram sie myslec pozytywnie ,ale takie wlasnie glupie mysli tez sie pojawiaja, Majorcia myslisz, ze mdlosci sugeruja ze wszystko ok? boje sie, ze nosze pusty pecherzyk, albo ze serduszko nie bije :( no musze byc cierpliwa jeszcze troche, ale wole chyba myslec ciut na czarno zeby chyba sie nie załamac podczas wizyty jakby cos nie tak było, moze glupie to, ale naprawde staram sie nie cieszyc jeszcze tak na 100%

Dziewczyny ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko dobrze maleństwo ma już 3,6cm :D według usg jest to 10w3d a według om 11w2d. Dzisiaj chciałam zadzwonić umówić się na prenatalne i nie wiem na który termin patrzeć bo chciałam zrobić tak Ok 12- początek 13tyg. Tez nie chce za wcześnie żeby już ładnie było widać dzieciątko ;) oto moja kruszynka

Imama straszne to co Was spotkalo, dużo zdrówka dla męża i oby szybko wracał do sił
Ana głowa do góry na pewno z maleństwem jest wszystko dobrze i niedługo się o tym przekonasz ;) przegon czarne myśli :*
Antonia cieszę się ze synuś zdrowy i śliczna ma buźkę na zdjęciu już tak ładnie wyraźnie widać :)

Ana z maleństwem jest napewno wszystko dobrze pamiętasz jak ładnie ci ciemniala kreska na testach co by świadczyło o wysokiej becie tak samo mdłości też są z powodu wysokiej bety więc sama widzisz Są objawy jest wszystko dobrze i proszę mi tu żadnego czarnowidztwa nie uprawiać!:)

Imama przepraszam dopiero doczytalam co przydarzylo sie Wam w weekend:(.Bardzo mi przykro, mam nadzieje ze maz ma sie lepiej, kurcze jedna chwila i cos zlego moze sie stac, masz racje zeby cieszyc sie z malych rzeczy i nie martwic glupotami!Trzymaj sie dzielnie!!!

Ana a kiedy masz wizyte?wiem co czujesz..pamietam jak ja sie schizowalam i nie umialam sie do konca cieszyc ..a jeszcze ten pecherzyk byl splaszczony itp itd.Od 16 tyg czuje ruchy i jestem spokojniejsza!

PrzyszlaMama super ze wszystko dobrze i piekne zdjecie:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry