reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹Truskaffka podniosłaś mnie na duchu

Ostatnia edycja:
reklama
Kiedys tu zagladalam i ale to bylo wieki temu. Mialam wtedy 2 synkow. Myslalm ze moze sprobuje zaplanowac corke ale los chcial inaczej i wczesniej nieplanowanie pojawily sie 2 kreseczki. I wtedy jak pisala ktoras los mnie nauczyl pokory. Nie dosc ze zagrozona ciąza, podejrzenie ciazy blizniaczej to jeszcze syjamskiej. Milion przeplakanych nocy i prosby o zdrowe dziecko. I mam Miloszka najukochansze dziecko na swiecie. Mamy rodzinke pl a ja nawet nie mysle ze brakuje mi córki. Takze czasami los ma inne scenariusze dla nas. Zagladam tu bardzo rzadko ale zycze spelnienia marzen i cieszmy sie z tego co mamy.
Antonia ja mam identyczna roznice wieku . Gdy Miloszek sie urodzil najstarsxy mial 12 , mlodszy 9 lat i chlopaki super pomagali przy naszym malym rodzynku.
Mam nadzieję że i u mnie tak będzie [emoji7] nie mogę się już doczekać [emoji7]

xnw40tc7sy506vxn.png

Ana no ja tez na tych testach nic niewidze. Najlepsza bylaby beta.

Antonia zaciskam kciuki. Do Szwałkiewicz idziesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak do niej. Cudowna babka. Już w 12 tygodniu mam pod pasowała [emoji3] bardzo miła wyrozumiała i pełno radości i śmiechu w gabinecie. Może też dlatego że my z mężem życzliwi [emoji12] ale bardzo profesjonalnie.. Dopóki się dobrze nie obrócił znow chodziłam po korytarzu bo nie puściłaby mnie bez dokładnych badan.bardzo profesjonalnie a przy tym sympatycznie [emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

Truskaffka mój trzeci syn też ma na imię MiłoszekTwoj też taki charakterny jak mój?

Ana Millo dobrze Ci napisała ja też się dołączam a tak wogole masz silne mdłości więc napewno wszystko jest z dzidzia jak najlepiej

Antonia a widzisz ja widocznie na zly dzien trafilam. My tez mysle ze zyczliwi i zawsze usmiechnieci a ta nastraszyla nas tak ze masakra. W sumie bez podstaw. Super ze Wam podpasowala:)
Ja w 20 tyg bylam u Hoppe i tez bylam bardzo zadowolona.

Leeleth trzymaj sie kochana.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Antonia alez fotogeniczny ten Twoj synus:) Imie tez mi sie baaaardzo podoba:)
Ana bedzie dobrze!!!Rozumiem Twoje obawy, sama tez sie nieraz zastanawiam czy bedzie wszystko dobrze ale trzeba mysle pozytywnie. Mi tez sie wydawalo ze do wizyty tak daleko a ten tydzien zlecial w mgnieniu oka.Dzisiaj o 19.15 jestem umowiona z ginem. musze zaopatrzyc sie w imbir poniewaz zaczynaja mi.sie mdlosci.Przypomnij mi prosze jak go przygotowujesz zeby zjesc...
Leeleeth wspolczuje Ci mocno przykrych przezyc, trzymaj sie dzielnie, przytulam mocno.Mam nadzieje ze Ty i maluszek czujecie sie juz dobrze!!
Truskaffka szczesliwie zakonczona historia, az milo przeczytac i ciesze sie ze masz zdrowego i kochanego synusia.Ja do parki chcialabym coreczke ale tak na prawde wiem ze bede skakac z radosci jak urodzi nam sie synek, najwazniejsze zeby byl zdrowiotki!
Imama a Ty jak sie czujesz?podjeliscue juz decyzjeco do staranek...?
Dziewczyny dzisiaj wieczorem mam pierwsza wizyte, trzymajcie prosze kciuki zeby bylo dobrze!!:)

Do góry