reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Mam nadzieję że i u mnie tak będzie [emoji7] nie mogę się już doczekać [emoji7]Kiedys tu zagladalam i ale to bylo wieki temu. Mialam wtedy 2 synkow. Myslalm ze moze sprobuje zaplanowac corke ale los chcial inaczej i wczesniej nieplanowanie pojawily sie 2 kreseczki. I wtedy jak pisala ktoras los mnie nauczyl pokory. Nie dosc ze zagrozona ciąza, podejrzenie ciazy blizniaczej to jeszcze syjamskiej. Milion przeplakanych nocy i prosby o zdrowe dziecko. I mam Miloszka najukochansze dziecko na swiecie. Mamy rodzinke pl a ja nawet nie mysle ze brakuje mi córki. Takze czasami los ma inne scenariusze dla nas. Zagladam tu bardzo rzadko ale zycze spelnienia marzen i cieszmy sie z tego co mamy.
Antonia ja mam identyczna roznice wieku . Gdy Miloszek sie urodzil najstarsxy mial 12 , mlodszy 9 lat i chlopaki super pomagali przy naszym malym rodzynku.
Antonia2016
Imię wymyślone trochę tak spontanicznie bo bardzo pasuje do nazwiska.a później zorientowałam się ze jest to w sumie jakby połączenie dwóch imion moich synków bo mam Igora i Adasia to będe mieć też Ignasia [emoji12]Antonia slodki maluszek ;-) A imię przepiękne moj łobuz ma tak na imię ;-)
Antonia2016
Tak do niej. Cudowna babka. Już w 12 tygodniu mam pod pasowała [emoji3] bardzo miła wyrozumiała i pełno radości i śmiechu w gabinecie. Może też dlatego że my z mężem życzliwi [emoji12] ale bardzo profesjonalnie.. Dopóki się dobrze nie obrócił znow chodziłam po korytarzu bo nie puściłaby mnie bez dokładnych badan.bardzo profesjonalnie a przy tym sympatycznie [emoji3]Ana no ja tez na tych testach nic niewidze. Najlepsza bylaby beta.
Antonia zaciskam kciuki. Do Szwałkiewicz idziesz?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Antonia a widzisz ja widocznie na zly dzien trafilam. My tez mysle ze zyczliwi i zawsze usmiechnieci a ta nastraszyla nas tak ze masakra. W sumie bez podstaw. Super ze Wam podpasowala
Ja w 20 tyg bylam u Hoppe i tez bylam bardzo zadowolona.
Leeleth trzymaj sie kochana.
Ja w 20 tyg bylam u Hoppe i tez bylam bardzo zadowolona.
Leeleth trzymaj sie kochana.
reklama
Antonia alez fotogeniczny ten Twoj synus Imie tez mi sie baaaardzo podoba
Ana bedzie dobrze!!!Rozumiem Twoje obawy, sama tez sie nieraz zastanawiam czy bedzie wszystko dobrze ale trzeba mysle pozytywnie. Mi tez sie wydawalo ze do wizyty tak daleko a ten tydzien zlecial w mgnieniu oka.Dzisiaj o 19.15 jestem umowiona z ginem. musze zaopatrzyc sie w imbir poniewaz zaczynaja mi.sie mdlosci.Przypomnij mi prosze jak go przygotowujesz zeby zjesc...
Leeleeth wspolczuje Ci mocno przykrych przezyc, trzymaj sie dzielnie, przytulam mocno.Mam nadzieje ze Ty i maluszek czujecie sie juz dobrze!!
Truskaffka szczesliwie zakonczona historia, az milo przeczytac i ciesze sie ze masz zdrowego i kochanego synusia.Ja do parki chcialabym coreczke ale tak na prawde wiem ze bede skakac z radosci jak urodzi nam sie synek, najwazniejsze zeby byl zdrowiotki!
Imama a Ty jak sie czujesz?podjeliscue juz decyzjeco do staranek...?
Dziewczyny dzisiaj wieczorem mam pierwsza wizyte, trzymajcie prosze kciuki zeby bylo dobrze!!
Ana bedzie dobrze!!!Rozumiem Twoje obawy, sama tez sie nieraz zastanawiam czy bedzie wszystko dobrze ale trzeba mysle pozytywnie. Mi tez sie wydawalo ze do wizyty tak daleko a ten tydzien zlecial w mgnieniu oka.Dzisiaj o 19.15 jestem umowiona z ginem. musze zaopatrzyc sie w imbir poniewaz zaczynaja mi.sie mdlosci.Przypomnij mi prosze jak go przygotowujesz zeby zjesc...
Leeleeth wspolczuje Ci mocno przykrych przezyc, trzymaj sie dzielnie, przytulam mocno.Mam nadzieje ze Ty i maluszek czujecie sie juz dobrze!!
Truskaffka szczesliwie zakonczona historia, az milo przeczytac i ciesze sie ze masz zdrowego i kochanego synusia.Ja do parki chcialabym coreczke ale tak na prawde wiem ze bede skakac z radosci jak urodzi nam sie synek, najwazniejsze zeby byl zdrowiotki!
Imama a Ty jak sie czujesz?podjeliscue juz decyzjeco do staranek...?
Dziewczyny dzisiaj wieczorem mam pierwsza wizyte, trzymajcie prosze kciuki zeby bylo dobrze!!
Podziel się: