reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana87 no jest bladzioch i jeśli Ci zależy to leć po luteine i na bete przez dwa razy Ja bym tak zrobiła i jeszcze tsh i progesteron ale decyzja należy do Ciebie

reklama
No mąż już wporzadku, na lekach przeciwbólowych ale jak rtg wyjdzie Ok i wszystko się goi to wyjdzie już w weekend pewnie. On w szoku ja w szoku! Ah ciężko było ale dobrze ze wszystko tak się skończyło.
Jak czytam was to jakoś odlatuje od tego także zaglądam.
Ana87 widzę tez bladzioszka. Skoro już miałas problem wcześniej a teraz No kreseczka dość słaba to bym poszła na badani krwi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama o matko [emoji33] bardzo mi przykro i zdrowia zycze.

Ana87 na tym cien widze.

Antonia czekam na wiesci.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama straszne to co piszesz! Duzo zdrówka dla Twojego męża. Dobrze, że już stan jest stabilny.
@Ana87 ja widzę bladziocha.
@ana. juz nie dlugo, zaraz zobaczysz swoją dzidzie :D
Ja po wizycie w duzo lepszym humorze. Ginekolog profesjonalny, niebo a ziemia do poprzedniego lekarza! Pokazał mi dziecko, sprawdził bicie serca, rozwiał moje obawy i na bóle podbrzusza dał luteine. Założyli mi również kartę ciąży. Ani razu nie było tekstu typu "juz pani raz byla w ciazy to powinna pani wszystko wiedzieć". Podsumowujac jestem zadowolona :D Ciekawi mnie tylko fakt, że w piatek dziecko miało wielkosc na 6t4d a dzis po 3 dniach na 7t6d, czy to moze byc kwestia jakosci sprzetu? Raczej maluszek nie urósł tyle przez weekend. Jak myslicie? Według OM mam dziś 7t4d. Termin na 18.02.2018 :D

Imama o matko!Masakra jakas!Nie potrafie sobie nawet wyobrazic tego wszystkiego!Czasem sie slyszy w wiadomoscjach czy gdzies a to Was spotkalo!!Dobrze ze stabilny i ze dochodzi do Siebie!Duzo zdrowia !!!

Ana87 no cień jest ..teraz pytanie co dalej..czy sie bedzie rozwijac ciaza..

Mikallo super ze trafilas na fajnego lekarza i juz jestes spokojna:* i dzidzius ma się dobrze:)

Antonia no wlasnie!!gdzie sie podziewasz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem [emoji7] byłam jeszcze tu i tam na zakupach. Przedstawiam wam mojego trzeciego synka, chyba zostanie Ignaś [emoji173]
1499101956-aaaaaa.jpeg

Wszystko jest super. Cały pomierzony. Wypytałam o co chciałam i jestem happy [emoji12] kręgosłup serduszko nerki i wszystko inne żadnych rozszczepów itp [emoji16]zdrowy chłop 420g

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry