reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

xBUMx- u Ciebie ładnie widać kreseczke. planowałaś synka? bo widze że córeczke masz ;)
przed zajściem w ciąże z drugim synkeim też testy wskazywały mi blada kreseczke . cieszyłam sieale nie długo...... 7-8 tygodniu zaczęlam krwawic intensywnie.
Mam tyłozgiecie macicy , czy moze byc powodem złej implantacji?
Ja też mam tylozgięcie i raczej nie ma to znaczenia.

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ana87 Ja tu nic nie widzę. Ale dla świętego spokoju poszłabym na badanie krwi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana no ja tez na tych testach nic niewidze. Najlepsza bylaby beta.

Antonia zaciskam kciuki. Do Szwałkiewicz idziesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja widzę cień jasne że słaby ale jest ciężko zrobić zdjęcie nieraz dziewczyny wyciągają z obudowy żeby było lepiej widać Ale z innej beczki Ana87 z tego co piszesz to już raz straciłaś a robiłaś jakieś badania co mogło być przyczyną jak tsh hormony?

Ja widzę cień jasne że słaby ale jest ciężko zrobić zdjęcie nieraz dziewczyny wyciągają z obudowy żeby było lepiej widać Ale z innej beczki Ana87 z tego co piszesz to już raz straciłaś a robiłaś jakieś badania co mogło być przyczyną jak tsh hormony?
A na przybliżeniu widać nawet co nie różową?
1499085206-aaaaaa.jpeg
czy ja mam omamy [emoji23]

Antonina kciuki i za porządny podgląd między nogami ! [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

Ja widzę na tym zdjęciu co Ana wrzuciła rano o 8 słaba jasnorozowa i też na powiększeniu więc jak coś to już we trzy z Ana87 mamy omamy

Dziewczyny ciężko dobrze zrobić zdjęcie by było widać. Ja widzę chociaż chcialabym nie widziec nawet moj m widział dzis.a wczoraj sue upieral ze mam omamy po tamtym poronnieniu lekarka powiedziała ze pewnie z dzieckiem bylo cos nie tak i organizm sam zadecydował. Jak zaciazylam z synem mysle ze tez bym miała powtórkę tylko ze poszłam do lekarki i powiedziałam ze czuje bole @ i dostałam luteinę.brałam prawie cala ciąże.żadnych badan mi nie dala.pojade później do rossmana po test

A ktory masz dc? Regularne masz

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

reklama
Do góry