reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziś mój 35 dc. ostatnie 2 miesiące miałam regularnie co 31 dni
Majorcia- nie wiem już co jest ze mną nie tak:( sama nie wiem czy jest dzidzia czy nie :(
Antonia- dziś masz usg ? trzymam kciukasy. :)

reklama
xBUMx tylko ze Ana87 nie chce być w ciazy teraz..

Ja polecam bobo test z rossmana bo np mnie fecella slabej pokazywaly

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co za weekend! Dopiero dochodzę do siebie!
Poprostu cieszcie się z małych rzeczy a nie przejmujcie głupotami! Nigdy nie wiecie co was może spotkać.
Ana87 moim zdaniem coś jest z ciąża nie tak i dopóki nie zrobisz bety i nie sprawdzisz przyrostu testy Ci nic nie dają. Nogdy nie będzie odpowiedni moment zawsze znajdziesz bądź wyczytasz ze coś innego mogło pomoc. A planować nie warto. Planowałam ciąże a już dwa razy poroniłam. Niby tez jest Ok ale jednak coś nie tak!
Mój mąż był na kawalerskim u mojego brata zaatakowano ich i mojemu mężowi wbito nóż w zebra i zachaczylo o płuco. Cała sobotę byłam w szpitalu. Ściągali mu wodę z płuc stan już stabilny! Także nigdy nie wiecie co przyniesie każdy dzień każda chwila! Cieszcie się tym co macie a Ty Ana87 rób wszystko żeby ciąża się utrzymała bo później może być tak ze sobie zaplanujesz a Pan Bóg będzie miał inny plan.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja nawet myślałam o Tobie że tak nic się nie odzywasz masz rację trzeba cieszyć się każda chwilą to prawda

Czujesz jakbyś teraz była w ciąży taki stres niewiadoma jakby to wpłynęło widać tak miało być
Dopiero teraz doczytałam że stabilny to dobrze jak nie wiele trzeba żeby wszystko stracić Trzymaj się ciepło

Ostatnia edycja:
IMama-straszne to co piszesz wspolczuje☹ zrobiłam test i co sadzicie?

Załączniki

• WP_20170703_17_39_19_Pro.jpg
    WP_20170703_17_39_19_Pro.jpg
    725 KB · Wyświetleń: 107
@Imama ło matko, ale mialas wekend, najwazniejsze ,ze stan meza stabilny.
@Antonia2016 trzymałam tez kciuki, jak tam po badaniach, czekamy...
@Mikallo tez czekam jak u ciebie bylo dzis, mam nadzieje, ze wizyta zadowalajaca tym razem :)
kurcze a ja dopiero 15tego mam wizyte :( juz sie doczekac nie moge.

reklama
Do góry