reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki bety 58,7 ml 10dpo. Czy któraś z Was miała podobny wynik? Pamietam ze Millo miała ponad 100 W piątek powtórzę żeby zobaczyć jaki jest przyrost

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki bety 58,7 ml 10dpo. Czy któraś z Was miała podobny wynik? Pamietam ze Millo miała ponad 100 W piątek powtórzę żeby zobaczyć jaki jest przyrost
GRATULUJĘ :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Pryszla mama ja mialam 10dpo 33 a teraz jestem w 34tc:-) gratuluje.
Szybko leci [emoji7][emoji7]
Sorry za wtargnięcie, ale śledze cie. [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Gratulacje!
Nie sugeruj sie wynikiem Millo każda inny wynik ma. Do piątku pewnie piękny przyrost będzie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje Wam bardzo :) mam nadzieje ze w piątek będzie ładny przyrost, na pewno dam Wam znać :) na razie tylko mocno piersi bolą i jajniki ciągną taki dziwny ból...
za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki a za zaciazone oby były dzieciaczki wymarzonej płci ✊

Millo - kciuki za piątek mocnee :) !

Arya - podziwiam Cię jak możesz z takim okruszkiem 3 tyg mieć czas na neta :D , ja byłam taka rozwalona ze nie pamiętałam jak się nazywam i ogólnie nie ograniałam hahah [emoji23] szacun [emoji16]

Maziajka - ja cie lecisz jak burza po prostu - słodkie imię wybraliście :) !

Powodzonka w staraniach dziewczyny ! Ja właśnie rozmyslam jak się zabrać do tematu skoro jednego syna mam z owu drugiego z 2 dni przed, może teraz po owulacji starania hahahhaha [emoji23][emoji23],

A jak tam Airfix bo dawno nie widziałam? Miała wypisać czym męża 'faszerowała' - było coś :) ? Bo ja chciałam zacząć mojemu coś dawać :D ,

No i witam 'nowe ' staraczki oby wam się udało !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry