reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszłamama to gratuluje! Niech już płynie pozytywna energia.
Miciurka opis Airfix dała musisz cofnąć pare str wcześniej bo opisała wszystko super. Ja z pierwszym synem miałam urwanie dupy a teraz mam normalnie wymarzone grzeczne dziecko- niezapeszajac.
Ja dzisiaj pewnie noc nieprzespana ale dobrze ze z rana mam wizytę i o wszystko wypytam i się dowiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama o ktorej wizyta?

Micurka dziekuje :-) imie mielismy juz wybrane za kawalerskich czasow:D mam nadzieje, ze mala nam numeru nie wywinie i do niej to imie bedzie pasowac.Bo jak nie to nir wiem co wybierzemy.

Co do ogarniecia z dzieckiem ja przy Jasiu mialam wiecej wolnego niz przed.Ale to grzeczne dziecko bylo przez 2 miesiace caly czas spal.

Bum :-) milo mi:p

Przyszlamama w poprzedniej ciazy mialam 43 chyba a teraz mialam 78.Nie sugeruj sie tym.Jestes Kochana w ciazy i gratuluje z calego serca:)Zrob jutro powtorke to zobaczymy jaki duzy przyrost i Maziajka Ci bedzie wrozyc haha[emoji104]

Imama :*******

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę mam na 11:15 ale pewnie tam będę czekać z godzinę jak nie więcej. Dam znać po. Skryte nadzieje mam ale jednak myśle realistycznie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama kciuki mocno zaciśnięte ✊✊✊
Millo jak dobrze pamietam prenatalne masz już jutro? Może uda się podejrzeć płeć ;)
Dziewczyny czy na pierwsza wizytę szlyscie prywatnie czy na nfz? Mnie już wczoraj przy odbiorze wyników bety chciala babka zapisać na pierwsze usg na środę ale wydaje mi się to za wcześnie... myśle żeby iść na początku 7 tyg żeby było już serduszko ? Jak pytałam to za badanie 180zl Wiec tak myśle czy nie iść teraz na nfz bo mam fajnego ginekologa tylko pewnie gorszy sprzęt ma a na prenatalne już prywatnie

PrzyszlaMama tak jutro mam:)
Ja na 1 usg poszlam w 5 tyg bo progesteron mi spadal i nie bylo zarodka.Stres,stres,stres.. mysle ze jak sie nic u Ciebie nie bedzie dzialo to mozesz isc w 7 tyg najlepiej.Zaoszczedzisz sobie niepokoju.Chyba ze mialas wczesniej zle doswiadczenia to moze po duphaston pojdz na wszelki wypadek.

Imama && :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo a w którym tyg zobaczyłaś serduszko? Właśnie nie badałam teraz progesteronu ale wcześniej nie miałam żadnych problemów Wiec nawet o tym nie pomyślałam. Na belly bestfriend pokazuje mi ze jestem w 5 tyg ciąży według om, w pon zacznie się 6 tydzień i myśle żeby iść na 1sze usg za tydzień w piątek to będzie końcówka 6tyg. Nie będzie za wcześnie?

Czesc dziewczyny :-) malo pisze bo czasu brak :( Imama zaciskam kciuki za wizyte!
Przyszlamama gratuluje :)
Ja od soboty rozpoczynam starania, sex co 2 dni. Owulacja prawdopodobnie we wtorek. Nie kobinuje juz z planowaniem plci bo czym wiecej czytam to mam wrazenie, ze to wszystko pic na wode, a moze okazac sie niebezpieczne.

Ktora jeszcze stara sie na dniach? Kto testuje?
Powodzenia dziewczyny!

reklama
Przyszlamama ja w pierwszej ciazy poszlamposzlam na poczatku 6tc na pierwsze USG i serduszko juz bilo. Policzylam sobie 22dni od owulacji i tak wyszlo :) Ponoc serduszko zaczyna bic wlasnie okolo 22 dni od poczecia :)

Do góry