reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

przyszlamama ja poszlam w 6t4d i bylo serduszko.Chodze cala ciąze na NFZ i jestem mega zadowolona jak masz fajnego gina na NFZ to po co masz placic? a to jeszcze musisz pamietac ,ze procz wizyt , jeszcze wszystkie badania trzeba zaplacic. Prenatalne oczywiscie mialam u specjalisty od USG ktory ma odpowiednie certyfikaty do przeprowadzania badan preanatalnych placilam 200zl.

Millo o ktorej jutro wizyta?

Mikallo to trzymam kciuki!

Imama daj nam znac czekamY:)

reklama
Mikallo to u mnie będzie w przyszły piątek 6tc i 4d Wiec może być już widać ;) u mnie ten problem ze ja nie wiem niestety kiedy dokładnie była owulacja bo odpuściłam ten cykl i tylko w niektóre dni mierzyłam temp, testów nie robiłam i śluzu nie było ale skoro pierwsze przytulanki były w niedziele rano a w pon rano jak mierzyłam temp to podskoczyła do 36,72 czyli było już po owulacji Wiec myśle ze mogła być w nocy z soboty na niedziele lub w niedziele w dzień... ovufriend wyznaczył na sobotę ale niemożliwe żeby tyle czasu plemniki wytrzymały ;)
Maziajka masz racje może faktycznie nie ma sensu chodzić prywatnie bo bardzo dużo to kosztuje a wydaje mi się ze mój ginek na nfz podstawowe badania mi zrobi. O prenatalne tez pytałam i chcą 250zl Wiec pewnie pójdę. Ale to jeszcze trochę czasu zostało ;)

Ja już po wizycie. Niestety poroniłam, prawie już nic nie ma. Powinnam krwawic tydzień i czekać na miesiączkę i wtedy możemy się znów starac.
Przeżyłam to strasznie także przedemna ciężkie dni.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja już po wizycie. Niestety poroniłam, prawie już nic nie ma. Powinnam krwawic tydzień i czekać na miesiączkę i wtedy możemy się znów starac.
Przeżyłam to strasznie także przedemna ciężkie dni.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana tule cię bardzo mocno. Nie załamuj sie, następnym razem się uda.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Imama Kochana wiem ze Ci ciezko teraz ale widocznie tak mialo byc..tak bylo widocznie najlepiej.Z zarodkiem cos bylo nie tak.. Kolejna ciaza przyjdzie szybko zobaczysz.Po poronieniu sa duze szanse bo organizm jakby dązy do ciazy i kolejna bedzie zdrowa,wzorowa,idealna.Zobaczysz!!:*** Mocno Cię tulę!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama współczuję :( ale tak jak dziewczyny piszą. Widocznie coś było z dzidziusiem nie tak. Trzymam kciuki za szybkie dojście do siebie

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry