reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama wspolczuje bardzo, najlepiej rozmyslac o kolejnych staraniach jakos glowe zajac odciagnac mysli nie jest to twoja wina mi pomogło myślenie, że płód byłby niezdolny do przeżycia że bylo zbyt wiele wad, z dnia na dzien bedzie lepiej, tez mysle ze dasz rade sama sie oczyscic. tule mocno rowniez.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja próbuję wyluzować wracam do pasji przez te starania moje zainteresowanie poszło w odstawkę i wkoncu poczułam, że mi tego brakuje, jak ostatnio się staralismy to byłam wciągnięta w wir fotografowania uwielbiam to, a zwłaszcza fotografować naturę, makro zdjęcia i krajobrazy, mam nadzieję że dzięki temu , ze robię to co kocham pomoże mi wyciszyć się i nabrać dystansu, bo przestałam intensywnie rozmyślać o tym czy uda się czy nie i co mam poprawić co wziąć by podrasować cykl.

Ana :**[emoji8]sle Ci pozytywna energię!I to dobry pomysl z tą pasją.Wycisz się,odetchnij psychicznie..na wszystko przyjdzie czas:**dzidziuś się wkoncu zakotwiczy predzej czy pozniej:***

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ana super ,ze wracasz do pasji szkoda ,ze nie mieszkamy blizej umowilabym sie z Toba na sesje:))

Imama bardzo mi przykrro wiele z nas tutaj wie co czujesz.Mi pomoglo myslenie ,ze to nie ciaza tylko @ sie spoznila tak lekarka kazala myslec,, i tak myslalam.Licze ,ze Tobie uda sie szybko zajsc.

Majorcia dziekuje moje cisnienie teraz nizutkie takie jak zawsze, zastanawiam sie czemu tak skoczylo.Moze przez burze >? bo wtedy burza byla.

Millo jak stresik przed piatkiem??

httpsproxy

Imama tak mi przykro :( Trzymaj się mocno kochana, chyba tak miało być. Przesyłam pozytywną energię do Ciebie. Dobrze że chociaż wcześnie to się stało i jest szansa że sie sama oczyścisz i zaczniesz starania od nowa w najbliższym cyklu :)
Ana dobrze że chcesz wrócić do swojej pasji. Musisz trochę odciążyć umysł, zrelaksować się.To na pewno pozytywnie wpłynie na Twoją psychikę, a wiadomo podczas starań to bardzo ważne :-)

Ostatnia edycja:
Maziajko mam rozwo na sama mysl :p a Ty jak tam sie czujesz juz?

Ja próbuję wyluzować wracam do pasji przez te starania moje zainteresowanie poszło w odstawkę i wkoncu poczułam, że mi tego brakuje, jak ostatnio się staralismy to byłam wciągnięta w wir fotografowania uwielbiam to, a zwłaszcza fotografować naturę, makro zdjęcia i krajobrazy, mam nadzieję że dzięki temu , ze robię to co kocham pomoże mi wyciszyć się i nabrać dystansu, bo przestałam intensywnie rozmyślać o tym czy uda się czy nie i co mam poprawić co wziąć by podrasować cykl.

@ana to kolejna rzecz, która nas łączy. Ja rownież fotografuje pasjami, zaczęłam od noworodków a obecnie kobiecą fotografią jaram [emoji5]
Makro jest dla mnie chyba za trudne [emoji15] w każdym razie nie ogarniam... jakieś warsztaty musisz mi zrobić [emoji6]

@Imama bardzo mi przykro, nie myśl,że mogłaś coś zrobić inaczej bo to błędne koło. Mam nadzieje, że jutro będzie Ok i Aniołek szybko wróci do Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka wez Ty mnie tak nie nakręcaj bo jak bedzie siusiak to przyjade do Ciebie i Ci nakopie w szoku do pupy :p hahaha

Do góry