reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Majorcia co do brzuszka to ja mam nisko caly czas bo mloda lezy poprzecznie..pewnie juz sie nie zmieni...ostatnio sie przewrocila w sb z tym ze nie trafila za bardzo:D bo glowe miala po lewej teraz ma po prawej:D taka zmiana:D

Dzieki laski mloda rosnie to i brzuch duzy:p pewnie juz ze 2.5kg ma.

Antonia to 3mam kciuki za jutro !! O ladne foto popros:p

Antonia oni tam fotek nie daja. Jak bedziesz to powiedz ze chcesz plyte bo ona zapomina. Tylko plyta 50 zl, przy tym badaniu teraz, a jak juz w 20 tyg bylam to nic nie placilam za plyte

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Antonia oni tam fotek nie daja. Jak bedziesz to powiedz ze chcesz plyte bo ona zapomina. Tylko plyta 50 zl, przy tym badaniu teraz, a jak juz w 20 tyg bylam to nic nie placilam za plyte

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli będzie płyta płatna to nie zamierzam brać bo mam z poprzednich ciąż a ani razu nie wróciłam do wspomnień a 12 lat już minęło. Dlatego dla mnie zbędne a od razu jadę do Reserved po ciuszki więc te 50zł inaczej wykorzystam :-) trzymajcie kciuki za zdrowie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia, kciuki za jutro. Dzidzia będzie zdrowa i nub niech nub dziewczynkowy wychodzi [emoji6][emoji8]

Maziajko, super brzuch. Jak ten czas szybko leci. Dopiero pochwalilam się wam że jestem w ciąży a mała niedługo 3tyg [emoji178]. Pamiętam to jak dziś...

w5wqdf9hy55kkqak.png

Cześć dziewczyny ! Dawno mnie nie było ! Widzę ze dalej praca wre ;) hihi ,

Arya- gratulacje w końcu mała się urodziła hihi , :D ,

Maziajka -śliczny brzuch ! jeju toć ty zaraz rodzisz kiedy co i jak haha,

Antonia- powodzenia na usg ! Kciuki trzymam za laske !

Ja pochłonieta przeprowadzka byłam no i synu się lubi wydzierac [emoji23], ale już skończył niedawno 3 miesiące - pod koniec tego mies będzie miał już 4 - mnie uswiadomili na około hehe- czas zapierdziela - wczoraj kupiłam gips i będę robić małemu odciski

Ja dalej będę podczytywac troszkę bo córkę jeszcze planuje strzelić [emoji23] - jeszcze jedna próba ciekawe ile tych "jeszcze jednych" będzie :D hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry