reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Majorcia co do brzuszka to ja mam nisko caly czas bo mloda lezy poprzecznie..pewnie juz sie nie zmieni...ostatnio sie przewrocila w sb z tym ze nie trafila za bardzo:D bo glowe miala po lewej teraz ma po prawej:D taka zmiana:D

Dzieki laski mloda rosnie to i brzuch duzy:p pewnie juz ze 2.5kg ma.

Antonia to 3mam kciuki za jutro !! O ladne foto popros:p

Antonia oni tam fotek nie daja. Jak bedziesz to powiedz ze chcesz plyte bo ona zapomina. Tylko plyta 50 zl, przy tym badaniu teraz, a jak juz w 20 tyg bylam to nic nie placilam za plyte

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Antonia oni tam fotek nie daja. Jak bedziesz to powiedz ze chcesz plyte bo ona zapomina. Tylko plyta 50 zl, przy tym badaniu teraz, a jak juz w 20 tyg bylam to nic nie placilam za plyte

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli będzie płyta płatna to nie zamierzam brać bo mam z poprzednich ciąż a ani razu nie wróciłam do wspomnień a 12 lat już minęło. Dlatego dla mnie zbędne a od razu jadę do Reserved po ciuszki więc te 50zł inaczej wykorzystam :-) trzymajcie kciuki za zdrowie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia, kciuki za jutro. Dzidzia będzie zdrowa i nub niech nub dziewczynkowy wychodzi [emoji6][emoji8]

Maziajko, super brzuch. Jak ten czas szybko leci. Dopiero pochwalilam się wam że jestem w ciąży a mała niedługo 3tyg [emoji178]. Pamiętam to jak dziś...

w5wqdf9hy55kkqak.png

Cześć dziewczyny ! Dawno mnie nie było ! Widzę ze dalej praca wre ;) hihi ,

Arya- gratulacje w końcu mała się urodziła hihi , :D ,

Maziajka -śliczny brzuch ! jeju toć ty zaraz rodzisz kiedy co i jak haha,

Antonia- powodzenia na usg ! Kciuki trzymam za laske !

Ja pochłonieta przeprowadzka byłam no i synu się lubi wydzierac [emoji23], ale już skończył niedawno 3 miesiące - pod koniec tego mies będzie miał już 4 - mnie uswiadomili na około hehe- czas zapierdziela - wczoraj kupiłam gips i będę robić małemu odciski

Ja dalej będę podczytywac troszkę bo córkę jeszcze planuje strzelić [emoji23] - jeszcze jedna próba ciekawe ile tych "jeszcze jednych" będzie :D hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry