reklama
Leeleeth doszłam do swoich wniosków kiedyś ci napisze jeśli chcesz bo teraz na elaboraty brak czasu
Jak będziesz miała czas i chęci to bardzo chętnie. Bo tez raczej ostatnie planuje jeśli w ogóle [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
Dziś mam wizytę u gin więc też będę podpytywac czy już widać :-) jutro genetyczne. Bardziej sie obawiam oby zdrowe było i żeby wszystkie pomiary były ok. Jakoś teraz bardziej stresuje się zdrowiem niż w poprzednich ciazach. Nie mam typów. Albo będzie księżniczka albo trzeci muszkieter :-)Antonia jak tam przed jutrem?Masz jakies przeczucia co do płci w ogole?
Ja się jakos boje prenatalnych..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Dzisiaj mam normalną wizytę u mojego gin jak co miesiąc :-) a jutro genetyczne w szpitalu w którym będę rodzić :-)Antonia a czemu dzis masz tez wizyte z usg?
No jasneJa tez wlasnie najbardziej sie boje i modle by wszystko bylo dobrze.By zdrowiutkie bylo!
ana.
@Antonia2016 to powodzenia jutro i wcale sie nie dziwie, ze macie obawy o zdrowie dzidziolkow, tez bym sie martwila, taka chyba nasza natura, ja w ciazy nie jestem ,ale wiem ze jesli sie uda bede rozmyslac czy wszystko ok, tez nie matrwilam sie na zapas w ostatniej ciazy, a teraz nachodza mnie czarne mysli ,ze moze bedzie inaczej jednak, pewnie dlatego ze sie poprostu nie udaje,no nic to tylko mysli, zycze wam aby wasze malenstwa byly zdrowiutkie.
@leeleeth ja sie nie dziwie ze ciagle ci malo nadal podtrzymuje to co pisalam, ze strasznie zaluje ze we mnie sie to tak pozno obudzilo, zawsze cos stalo na przeszkodzie ,a kazdy pytal kiedy kolejne ehhh teraz bym chciala taka cudna gromadke dlatego marza mi sie blizniaki
ja nadal nie mam @ juz bym chciala zaczac nowy cykl, a tak czekac nie wiadomo jak dlugo niby do niedzieli najpozniej.
@leeleeth ja sie nie dziwie ze ciagle ci malo nadal podtrzymuje to co pisalam, ze strasznie zaluje ze we mnie sie to tak pozno obudzilo, zawsze cos stalo na przeszkodzie ,a kazdy pytal kiedy kolejne ehhh teraz bym chciala taka cudna gromadke dlatego marza mi sie blizniaki
ja nadal nie mam @ juz bym chciala zaczac nowy cykl, a tak czekac nie wiadomo jak dlugo niby do niedzieli najpozniej.
Ostatnia edycja:
reklama
Millo
Ana no ten strach.. stres mi tez ciagle towarzyszy..W 1 ciazy kurde nie mialam zadnych czarnych mysli..w ogole bylam taka "nieswiadoma".. wiedzialam ze bedzie dobrze i koniec..a teraz? Czuje ze nie potrafię sie cieszyc ta ciaza tak jak 1.Nie robię co miesiac zdjęć.. nie rozmawiam jeszcze z brzuszkiem..Mam wyrzutynie wiem..jakos tak dziwnie się czuje.. moze jak te mdlosci przejdą i jak za tydzien zobacze juz takiego dzidzisia dzidziusia to mi wkoncu się odmieni.. az mi przykro ze tak jakos czujeBoje się ze cos bedzie nie tak..
Podziel się: