reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No ja dwóch synów bez orgazmu. Z poerwszym na kacu hehe totalna wpadka a drugi już czytałam właśnie o wpływie pozycji i orgazmie na płeć. A dwa synki. Ale myśle ze skoro gdzieś tam tak piszą i staramy się o dana płeć to lepiej faktycznie płytki wytrysk żeby jednak super dużo tego nie wyleciało pisząc dosłownie. No a orgazm niby coś tam zmienia. Także ja działam bez. Zreszta za dużo się skupiać muszę przy zwykłym wole łechtaczkowy także dla mnie osobiście to nie problem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia a jak staranka? Zakończone czy działacie dalej.

Imama u mnie testy owulacyjne byly dodatnie 3 dni 25,26,27- tu najmocniejszy.i bylo zawsze bez orgazmu mojego a wczoraj czyli 29 ponioslo nas i bylo z moja przyjemnoscia.ale mysle ze juz bylo po owulacji.skonczyly mi sie testy i juz nie kupowalam.jak nie zaskoczymy tym razem to zamowie na allegro.no dzis mysle zakonczyc staranka.w koncu cykl zaczelam 5 kwietnia wiec chyba najwyzsza pora na zakonczenie.

Millo przy starankach nie miałam orgazmu teraz. Poprostu pisze ze to i tak dla mnie nie problem żeby nie mieć. Wyczytałam ze chłopczykowy wiec nie ryzykuje tylko te pare razy "zastosuje" wszystko co by mogło pomoc [emoji6] a mąż już na stałe zjechał?

reklama
Do góry