andzelisia
Fanka BB :)
Jak widac co ma byc to i tak bedzie:-)Andzelisia ja zarowno przy Jasiu jak i teraz przy malej mialam przyjemnosc bylo w tej samej pozie nawet- od tylu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak widac co ma byc to i tak bedzie:-)Andzelisia ja zarowno przy Jasiu jak i teraz przy malej mialam przyjemnosc bylo w tej samej pozie nawet- od tylu.
To jesteśmy już 3Tak jak ja
Imama u mnie testy owulacyjne byly dodatnie 3 dni 25,26,27- tu najmocniejszy.i bylo zawsze bez orgazmu mojego a wczoraj czyli 29 ponioslo nas i bylo z moja przyjemnoscia.ale mysle ze juz bylo po owulacji.skonczyly mi sie testy i juz nie kupowalam.jak nie zaskoczymy tym razem to zamowie na allegro.no dzis mysle zakonczyc staranka.w koncu cykl zaczelam 5 kwietnia wiec chyba najwyzsza pora na zakonczenie.Andzelisia a jak staranka? Zakończone czy działacie dalej.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom