reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama mi się wydaje, ze skok był duży bo między 27.04 (13dc)a 28.04 (14dc) było 0,3 stopnie różnicy a 27.04 prawie całą noc nie spałam więc temp. mogła być wyższa.
Termometr mam typowo owulacyjny, jedynie przesunęła mi się pora mierzenia o 30 min bo mała zaczęła wcześniej się budzić.

reklama
Patrycja nie ma sesu mierzyc temperatury w dzien bo ona w dzien moze byc bardzo rozna. Temperature mierzy sie tylko po dluzszym spoczynku min 3 h i najlepiej rano po przebudzeniu nawet niewstajac siku.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mikallo tak jak pisze imama spadek temp owulacja skok juz po ale roznie to bywa twmp noze zaklocic wiele czynnikow wiec nie mozna sie opierac jednym czynnikiem wyznaczajac owul u ciebie moze byc zaburzony wynik bo pisalas ze noc nie przespana mi jak mam noc zarwana to tez temp inna juz.
mam nadzieje ze maj obrodzi w fasolki wkoncu to tak piekny miesiac :)
a noje testy owul pokazuja prawie pozytyw jestem w szoku ze tak szybko dzis 12dc imama chyba pomogl ten niepokalanek bo ostatnio owul mialam 17dc ale to noze przez to ze to byl cykl po biochemicznej jutro na pewno bedzie pozyrywny wiwc owulacja 14dc .
przepraszam za bledy i brak kropek przecinkow pisze z tel

Millo sliczne malenstwo!

Ania piękny synek :-)

U nas wszystko ok. Mala skonczyla miesiąc. A ja Wam powiem ze mimo tych wszystkich dolegliwosci to tęsknię na brzuszkiem. Mysle ze jeszcze kiedys namowie meza na trzecie i ze wzgledow mieszkaniowych dobrze by było zeby byla to dziewczynka to by miala z siostra pokoj. Bo nim sie zdecydujemy to pewnie synek pojdzie do szkoły wiec juz roznica bylaby za duza aby razem mieli pokoj ;-) wiec moze kiedys znow pobawie sie w to planowanie..hehe :-)

A Tynka urodziła ?

Ana jak bierzesz ten niepokalanek to właśnie albo pójdzie w jedna str albo druga. U Viebie widocznie dobrze to zrobiło.
Dziewczyny uważam ze tak na te testy czy temp nie można super polegać. Warto poprostu regularny sex jakby coś się miało przesunąć. Żeby być spokojnym a nie ze stracony cykl
Elena moje marzenie to było właśnie syn i dwie córki. Teraz liczę chociaż ze mi się poszczęści i ta córka będzie.

Patrycja u mnie 5-6 maj ma być wiec chyba wszystkie będziemy podobnie testowały!
Ja dzisiaj na imprezkę mam iść i tak myśle czy poć wogole

reklama
Patrycja u mnie 5-6 maj ma być wiec chyba wszystkie będziemy podobnie testowały!
Ja dzisiaj na imprezkę mam iść i tak myśle czy poć wogole

Ja to sama nie wiem kiedy bede testowac bo sama nie wiem dokladnie kiedy ta owulacja byla :-).mam juz 2 testy ciazowe.Znajac zycie pierwszy napewno wykonam przed czasem :-)

Do góry